Gök Ateşi Açığı ve Miço Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Heartware tarafından 22 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Heartware

Heartware User

Merhaba;

gök ateşi nesnesi bekleme süresi olmadan kullanılıyor ayrıca miço tarzı daha önce para ile satın alınan nesneler şuan çok ucuz fiyata satılıyor.Ben 60 günlük miço için 180 tl civarı bir bedel ödedim şuan çok komik ücretlere satılıyor.Daha önce para ile alınan nesneler için bir telafi yapılacak mı? ayrıca oyun daha fazla donmaya başladı.

Ayrıca sayın Star admin affınıza sığınarak dikkatimi çeken bir konu var anca size bu mesajın altından ulaşabileceğimi düşünüyorum.Fikir havuzunda paylaşılan fikirleri neden kilitliyorsunuz. Sonuç olarak orası sunulan fikre karşılık herkesin cevap vereceği bir platform.Umarım beni yanlış anlamassınız. sizi kötülümek gibi bir niyetim olmayıp dikkatimi çeken bir hususu paylaşmak istedim.

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Gök ateşi sorunu bilinmekte ve çalışmalar sürdürülmekte. Miço ve diğer nesneler hakkında ise herhangi bir açıklama bulunmadığından dolayı sizlere bir şey söylememiz mümkün gözükmüyor. Fikir Havuzu ve Öneriler forumuna gelecek olursak estağfurullah tabii ki fikrinizi beyan edebilirsiniz ben eleştirilere açığım. Konuları neden kilitliyorum ? Fikir Havuzu ve Öneriler forumuna tıklarsanız ben birçok konuyu kilitlemiyorum. Bazı konuların kilitlenmesi icap ettiği için kilitliyorum. Tabii ki orası sizin fikrinizi ve düşüncelerinizi özgürce, saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde beyan edebileceğiniz bir platform.

Saygılarımla.

Heartware bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.