Gmail çalınması ve isyan

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Cuba_Libres tarafından 4 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,

Yıllardır emeğim olan 10 yılı aşkın hesabıma yaptığım yatırımları görmezden gelen support yetkililerine genel olarak sesleniyorum.

Sizlerin bu hayatta hiç mi bir şeyi çalınmadı? hiç mi emeklerinize canınız yanmadı?
    Fatura ikametgah ve ip adresi dahil kredi kartı dekontları ve bilgilerinin bana ait olduğunu ispatlayacağımı söylediğim halde neden ilgilenmiyorsunuz?

gmail support'u olmadığı için mahkeme yoluyla almaya çalışacağım ama siz derdimi 5 iken 4 e düşürseniz ne olur ? yapabilirsiniz elinizde bu güç varken neden yapamayız diyip görmezden geliyorsunuz değerli support yetkilileri?

Lütfen yardımcı olun ve silmeyin vicdanınıza bırakıyorum.

2. Arkadaşım sen haklı olabilirsin ama support yetkilisi kişi ofiste koltuğuna oturup gelen maillere otomatik olarak önce cevaplayıp sonra içinden çıkamayacağı bir durum olduğundada herhangi bir sorun görünmüyor diye mail atıp mesainin bitmesini dört gözle bekleyen bir kişi işte senin supporttan olumlu dönüş beklemen hakkın ama bende attığım hiçbir maile sorun çözüldü diye bir yanıt geldiğini görmedim. Burada şirketin derdi kasaya giren paradır. Oyuncunun sorunun çözülmesi onlar için hiçde önemli değil mesela kaçtane gemi haksız yere debuff yedi bir tanesin bot yarasının bile silindiği olmamıştır hakkını araman senin en doğal hakkın.

3. Margo

Margo User

Mahkeme yoluyla yapabileceğin hiçbirşey yok malesef senin adına üzgünüm

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maalesef bu konuda forum üzerinden yapabileceğim bir işlem yok, hesap inceleme yetkisi destek ekibimizde zaten yardımcı olabilirlerse onlar yardımcı olabilir bu konuda.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.