Global Avrupa 6 Buglu Gemiler

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by The-Flying-Dutchman-, Oct 26, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sayın adminler modlar sayın bigpatron 14455 3080 187829 149636 bir kaç tane daha var bole bu gemilerde https://prnt.sc/p7hygk fotoğrafta goruldüğü üzere bu sadece gulle bölümü adamlarda milyonalr kadar özel haritada var rütbelere her ay da liglere oynuyorlar onları geçtim bu adamlarla biz nasıl baş edicez eventlerde olsun rütbe kasmada olsun ben 5 saat görevle uğraşıcam adamlar - bile girse devamlı özel vurarak bnm 5 saat de aldıgım tp yi 5 dakikada alıyorlar onları da geçtik bu adamlar battıkları halde sırf malzeme boşaltmak için devamlı savaşlaarda olsun teke tek olsun üstümüze gelıyorlar bn bu oyuna para harcıyorum hadi beni geçin milyarlar yatıran adamlar var bu adamlar bedavadan level bedavadan top yerleri her şeyi yapıyorlar supporta da yazdık..Lütfen artık bu kişilere ya ceza getirilsin yada hukuksal olarak bu saatten sonra devam edilcektir bole saçmalık olamaz lütfen ilgilenin......

2. Cidden bu işe kalıcı bir çözüm getirilmesi gerekir bu insanların gemilerinde milyarlarca gülle malzeme var sınırsıza yakın herşey özel haritalarda dahil incisi tacı eksiye alındı gibi saçma bir çözüm olamaz gülleler ne olacak malzemeler ne olacak emek ile oynayan kişiler bunlarla nasıl başedecek nerden baksan tutarsızlık nerden baksan saçmalık

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konunun yeri burası değil destek ekibidir.

Thread Status:
Not open for further replies.