Geri bildirim Global 8 PVP

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Beep-Beep tarafından 15 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beep-Beep

Beep-Beep User

Merhaba, Sunucu PvP de iken çok alışmıştık ve gayet güzeldi. Bu bir savaş oyunu biz buraya gemi kasmaya değil savaşmaya geldik. Bilindiği üzere Global 7 PvE deyken bom boş bir servere dönüştü halende öyle Pve oynamak isteyen oraya başlayabilir. Seafight’ i yıllar önce bırakmıştım. Fakat yeni bir sunucu açılacagını ve pvp olacagını duydugumuz için direk buraya başladık topluca arkadaşlar ile birlikte şuan sunucunun PVE olması çok üzücü bir durum her yerde herkes Sunucunun PvP olmasını istiyor. Neden oyunucunun isteği üzerine birşeyler yapılmıyor şuan herkes tekrardan sogumaya başladı herkesin bir umudu vardı ama sunucu Pve döndü bence saçmalık. Sea Fight Deniz Savaş oyunu ama savaşamıyoruz ne kadar saçma herkes siz sayın yetkilelerimizden gelecek haberi bekliyor herşey için şimdiden teşekkürler lütfen pVp dönüş yapılsın oylama yapılsın sorun herkes PvP diyecek zaten deli gibi her paketi çekiyoruz savaşacagız diye ama böyle olursa PVE kalırsa paket alımını durduracak gibiyiz çünkü savaş istiyoruz koruma bufflaro mevcut bunları kullanarak herkes görev yapıp kasılıyordu, ya nesnelerin biriktirme limitini kalksın yada süreleri uzasın herkes gayet memnundu. iyi görevler

2. trapper

trapper User

Sayın beep beep pvp sunucusuda var oraya gıdınız yoksa orda savaşacak zamanınız mı yok Uzmanım.:D

ĆHÀPUĹľŃĢ bunu beğendi.
  3. Beep-Beep

Beep-Beep User

Orda sıfırdan başlamak saçma yeni sunucu varken neden o tarafta sıfırdan başlayayım ?

4. trapper

trapper User

niye glb6 da gemınızde vardı neden orda devam etmedınızkı yoksa?

ĆHÀPUĹľŃĢ bunu beğendi.
  5. gemiyi kasasınki savaşasın herkesin ayda 1000 tl oyuna yatıracak parası yok PVP olduğundan beri 3 level anca yapabildim oyundan soğudum sürekli batıyorum verdikleri auralar günlük görevlere yetmiyor bende paket çektim ama hepsini çekemedim ve karşı koyamıyorum çok para yatıranlara benim günahım ne PVE kalırsa paket alımını durduracaz gibi tehtitler ederek yetkilileri sıkıştırmak yakışmıyor savaşmak isteyen şuanda savaşır yine PVP olarak gezen bir sürü insan var git batır yada koysunlar oraya PVP PVE tuşu basalım keyfimize bakalım küçük gemiler büyük gemilerin egosunu tatmin etmesin çok savaşmak istiyorum dersen trden hesap aç kendine savaşın allahını görürsün biz orayı bırakıp buraya geldik yelken kalkmıyor diye

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Merkez ekibimiz discordda bir oylama yapıyor. Dilerseniz oradaki oylamaya katılıp, gelecek planlamasında söz sahibi olabilirsiniz. Buradan tek yapabileceğim fikirlerinizi onlara iletmek olur.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.