Global 7

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Luny|# tarafından 5 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Luny|#

Luny|# User

Yaklaşık 1.5 senedir 'GB7' Serverindeyim yapılan bug olsun haksızlıklar olsun buda bu foruma son gelişim oyunada daha girmiyorum

Bu gemi 1.5 senelik herşeyi ful olup nasıl böyle olabiliyor ilk önce bana bunu bi açıklayın:
    https://prnt.sc/12hyljp

Bu oranlar normal olamaz eğerki normalse ben bunca zamandır boşuna oynayıp zaman ve para harcamışım.

https://prnt.sc/12hyh7z

BU KONUYU GÖREN VARSA GB7 E GELMESİN BUG'DAN HİLEDEN GEÇİLMİYOR.

2. bymertooo

bymertooo User

Bunu supporta defalarca yazmamıza rağmen hala bi cevap alamıyoruz. 2 senedir bir fiil bu oyunu oynuyorum her şey güzel iken böyle bir BUG olayı tüm fırsatçıları ortaya koydu.. Artık kim ne el atıyorsa atsın ciddi anlamda bir saygısızlık söz konusu bu. Video çekiyoruz adamlar her npc ye ve canavara tek atıyor. BAKIN BUNU VİDEO ÇEKİYORUZ hala ve hala bu adam oyununu oynuyor. CİDDEN YETER

3. Defalarca bildirdik, 700k dpli 400k vudusu ful 13 ıskarmoz, Cinin serabı olan gemiyi 2 vuruşta batırıyorlar. 552 topla vuruyoruz adama 20-26k hasar atabiliyoruz. Bu nasıl bir olay anlamıyorum. Daha ne paket çekerim ne bu gidişle oynamaya devam ederim. O kadar video çekiyoruz ss alıp supporta bildiriyoruz kimse bir şey yapmıyor. Bahsi geçen şahıslar da gemilerinde bug olduğunu kabul edip "gemimde bug varsa supporta yazın ben ne yapayım " şeklinde konuşuyor. Ne zaman buna bir çözüm bulunacak illa oyunu mu bırakalım?

4. APERİON22

APERİON22 User

1 ay gibi bir süredir devam eden bu sorunu şikayet ettik kanıtlarıyla dile getirdik, uyarılarda bulunduk bir şey yapılmadığı gibi herhangi bir cevap da alamadık. Bu sorunu çözecek misiniz? ne zaman çözeceksiniz? bundan faydalananlar cezalandırılacak mı? bizim bu süre zarfında kaybettiklerimiz telafi edilebilecek mi? bizi de bu oyunda oynayan bir oyuncu olarak görüp cevap verecek misiniz?

5. Kesinlikle katılıyorum oyunda bir sorun olduğu aşikar ve hala ne tedbir alınıyor nede önüne geçiliyor lütfen artık gereken işlemleri yapın çok kişinin emeği parası hakkına giriliyor. Adamlara +500 topla adamlara 20 25 26k max damage atıyorum adamlar bize 2 atıyor bundan öncesinde bütün herşeye tek atma problemi vardı lütfen artık oyunla ilgilenin.

6. bu saaten sonra ne para yatırır nede dogru düzgün oynarım bu oyunu ya bu buglara hilelere çözüm bulun yada çok oyuncu kaybediceksiniz haberiniz olsun biz emek vericez adamlar bug la bizim kastıgımızı biizm verdigimiz emegi dakikalar içinde geçicek bug lu hileli adamlar banlanır kural belli daha neyi bekliyosunuz bu kadar şikayet varken neden araştırmıyosunuz ben para döküyorum adam 2 günlük gemiyle bana 2 vuruyo artık buna bi dur diyin canımıza tak etti

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Şikayetiniz varsa incelenmesi için desteğe yazabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.