global 7

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Red~Dragon tarafından 23 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Red~Dragon

Red~Dragon User

pve serverinin pvpye dönme ihtimali var mı acaba

2. NGC666

NGC666 User

dönmesin. dönmez umarım. bi tane pve var zaten. pvp oynamak isteyenler için seçenek bol sonuçta.

edit: hem ayrıca büyük haksızlık olur pve serverda gemi rahatça kasılır gider pvpde haksız avantaj elde eder. böyle bi şey olması büyük haksızlık olur pvp oynayan arkadaşlara. ben de pve gbl 7 oynayan biri olarak söylüyorum.

3. elif25

elif25 User

bencede gelmeli hak veriyorum az önce etkinlikte kasanllara saygı yok onu gördüm etinlik yapmayı çalışanları batırıp işkence etmeye bayılıyorlar ama yetkililer bu etkinlik yaptırmayanlara korumalı harita getirmeyi niyeti yok savaş oyunuda olsa saygı lazım ama malesef burada yok o yetkililerde azıcık merhamet azıcık düşünüyorsanız eğer korumalı haritalar getirisiniz rahatça kasılıo gelişiriz adaletli olun

4. NGC666

NGC666 User

kardeşim neden ikide bi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun? korumalı harita dediğin şey işte global 7 serverı orda oynayabilirsin. kimse sana sıkamaz. neden bu ısrar????

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Böyle bir değişiklik gündemde değil şu an için, bilgilendirme olursa forumda paylaşırız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.