Global 7 6 gün pve 1 gün pvp gelsin.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve serinDuvar tarafından 27 Ocak 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. serinDuvar

serinDuvar User

Global 8 4 gün pvp 1 gün pve varsa, global7 de 5gün pve 1 gün pvp gelsin. İlla pvpye dönsün demiyoruz yine de haftada 1 günlük pvp modu gelse oyuncularımızda destekleyecektir.

2. Global 7 pve olarak kuruldu. yani kuruluş amacı savaşmadan oyun oynamak ,10 larca server var oralarda oyun oynamanızı kimse engellemiyor. SAYGILAR

3. serinDuvar

serinDuvar User

Global 7 de oynamıyorsanız laf sokmanıza gerek yok. Biz oynayanlar olarak fikrimizi yazdık. Sizede iyi oyunlar

4. Hangi mantığa dayanarak böyle bir şeyi savunuyorsunuz aklım almıyor.
    1. Halihazırda Hibrit sunucu mevcut
    2. Hangi sunucuda başlarsanız o sunucuyu kabul etmişsiniz ve gerekçeniz de bu ben ga7de oynuyorum sebebi pvp ilgimi çekmiyor sen pveden sıkıldın yeterince geliştim az yeni gelen oyuncuları ikiye ayırayım dersen böyle tepki görürsün git mega serverde başla yok hem pvp hem pve olsun diyorsan ga8de başla bu ne herkes oynadığı sunucunun kendine göre ayar verilmesini bekliyor
    ben de seafightte bulunan bütün sunucuların kapatılmasını ve tek bir sunucuya dönüştürülmesini istiyorum 4 gün pvp 4 gün pve şeklinde ilerlesin istiyorum ne olacak

elif25 bunu beğendi.
  5. serinDuvar

serinDuvar User

Sayın moderatörler, ilgili fikrimi yönetime iletirseniz sevinirim. Burası tartışma bölümü değil. Konu kitlenebilir.

6. ben de global 7 oyuncusu olarak istemem. haksızlık olur. zaten başta burda başlayan pve diye başladı. şimdi gelişince pvp olsun demek yeni başlayanlara ve megadaki diğer pvp oynayan oyunculara haksızlık doğurur. şahsen de pvp olsun istemem. pve serverı seviyorum.

-QuieTNoise- bunu beğendi.
  7. Kesinlikle katılıyorum. Şunu da eklemek istiyorum gün gelecen bu oyun tek sunucuya düşecek bunu da herkes kabullensin

Lîвэя†Δ$ bunu beğendi.
  8. yoo desteklemiyoruz.

Lîвэя†Δ$ bunu beğendi.
  9. elif25

elif25 User

yada pvp pve girişli oyun seçeneği olsun savaşmak istemeyenler pve savaşmak isteyenler pvp seççip oynasınlar benden nefret edenler cevap verme işine bak buralar özgür konuşma yeri karışma hakkınız yok

10. senin bu dediğin zaten var isteyen pvp olabiliyor :)

11. senden nefret etmiyoruz sadece her yere aynı şeyi defalarca yazıyorsun. forumu boş yere işgal ediyorsun.

12. ama ga7de olmuyor ga7de olsun istiyor neden ga7de başladın diye sormalı bence :D

13. serinDuvar

serinDuvar User

abov, bi fikir belirtelim dedik tartışma platformuna dönmüş. Fikrinize saygım var beyler ama içinizi buraya dökmeyin yahu.

Tartışma istesem tartışma bölümüne açarım. fikirleri yönetime iletsin diye konu açıyorum.

14. elif25

elif25 User

global7 oynamak güzel herkez etkinlik yapması güzel ama dostum sorun şu neden istediğim etkinlik gemisini 20 kişi kesmeye çalışırken neden gelip etkinlik gemisini kesmeye çalışana saldırılırki sorun burda sürekli aynı konu deme sebebim şu global7 de herkez korumasız pve korumalı olarak rahatça görev yapmasını istiyorum suçmu bu illa çok hasar verenlere ayak uymak istemiyoruz gezmek isteyenlerde var haritalı daha ben25 seviye üstünü görmedim gezmek isterim ama sorunda şu harita casusları dikip gezmesine bile müsa etmicek kadar iğrenç oyuncular var dostum yetkililer pve ve pvp global7 getirsin isteyen istedini seçsin pve tarafta kasıtlı batırma olmayan dayanışma olacak bir oyun pvp 4.dünya savaşı çıksa dahi yetkililer müdahale etmiceği bir seçenek olsun isteyen istedini seçsin ve geri alınamasın herkez mutlu olsun bu çokmu kötü bir seçenek yetkililerde bunu 1kereline denesin baksınlar global 7 pve pvp taraflarda hangisi daha keyifli görmüş olsunlar

15. bence sen olayı anlamadın. pve sunucu var zaten diyoruz. kimse kimseye saldıramıyor. pvpde oynayamıyorsan global 7ye yani pveye yani kimsenin kimseye saldıramadığı sunucuya geçebilirsin. ısrarla pvp sunucuda korumalı harita olsun demenin mantığı yok. getirmezler. getirmesinler de zaten. bu bi savaş oyunu.

16. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Önerinizin gerçekleşeceğini pek zannetmiyorum şahsen, bildiğiniz üzere PvP ve hibrit sunucular zaten mevcut ancak yine de değerlendirilmesi adına iletirim.

Saygılarımla.

elif25 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.