Gizli Restart

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve M₤ĐC₤ZÍR™²[aŝ™] tarafından 11 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hydra yuvasınında habersiz reset atıldı onca attığımız gulle harcadıgımız tılsım zaman boşa gitti bugün 2 kere habersiz reset atıldı 1.resettede ladon mini oyundayken habersiz reset atıldı kazancım hiç oldu

2. NePs

NePs User

Forumda reset atılacağı paylaşılmıştı tam olarak habersiz değil ama resetlerin belirli bir saatte atılması gerektiğini düşünüyorum bende

3. outlaw07

outlaw07 User

kesinlikle bir zaman belirtilmeli.diğer türlü hep mağdur oluyoruz

4. ToXIn

ToXIn User

şu oyunu düzeltin artık ikide bir oyun donmalarından habersiz gelen resetlerden bıktırdınız

5. JOKΣR

JOKΣR User

habersiz atılan resette bir çok oyuncu zarara uğratıldı, mağdur oldu emekleri, malzemeleri ve gülleleri boşa gitti oyuncuların bu zararlarının giderilmesi gerekmektedir.Yetkililer acil göreve.

6. derstaerke

derstaerke User

supporta yazdım bildirdim bazı restartlarda uyarı çıkmaması normal gibi bir mail geldi böyle şey olur mu ya giden 250 k kalp kırıcı cephanemiz ne olucak. 1 değil 2 değil haftada 3 4 kere yaşıyoruz bunu telafisini yapın bari

7. Tardigrad

Tardigrad User

Etkinlik başında beri ilk defa typhon kesmeye niyetlendim. 1m gülle satın aldım 600k sıktım npc'nin 10m canı kladı habersiz saçma sapan gelen reset hem 1 saatimi hem de o kadar inci gülle tılsımı boşa harcattı. Bu oyunda başımıza gelen kaçıncı olay bu aynı şekilde. Güllenin itemin parayla satıldığı oyunda bunların olması nasıl bir saçmalıktır???

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maalesef yapacak bir şey yok.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.