gizli görev

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 18 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

etkinliklerde gizli görev diye bir şey çıkartıldı ancak aylar geçmesine rağmen konu hakkında hiç bir açıklama yapılmadı. tamam anladık görev gizlide bu gizli görev etkinlik görev vericilerinden mi yoksa herhangi bir görev vericiden mi alınacak. bu görevin gizli olduğu nasıl anlaşılacak. her limanda 5 in üzerinde görev vericisi ve görev mevcut. bu görevlerin tamamı yapılınca mı gizli görev açılacak. her etkinlik gizli görev ne saatlerce onu arıyoruz. gizli görev çıktığından bu yana aylar geçmesine rağmen ben gizli bir şey göremedim.

2. ee soyleseler gizliligin bi anlami kalir mi :)

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Etkinlik gizli görevlerinden mi bahsediyorsunuz 55 üzeri olanlar mı?

4. ŞAHİN

ŞAHİN User

etkinlik gizli görevinden ve 55 üstü olandan . evet söyleseler gizliliği kalmaz doğru ancak önceden bir açıklaması yapılmalı nasıl birşey o9lduğu hakkında samanlıkta iğne aramaktan daha zor mantıksız bir iş bu. samanlıkta iğne arasan enazından nerde ne arayacağını bilirsin. bunda nerde ne arayacağınıda bilmiyorsun

Son düzenlenen: 18 Ekim 2024
  5. ShaDe.

Gizli görevlerin görüntüsü farklı oluyor oradan anlayabilirsiniz.

6. ŞAHİN

ŞAHİN User

forumda onu gördüm ancak kimden nasıl neye görev bu gizli görev alınıyor. liman liman harita harita görev vericileri kontrol ediyorum. ancak henüz hiç bir şey göremedim

7. ShaDe.

Etkinliklerde etkinlik görev vericilerinden alıyorsunuz. 55 üzerinde ise var olan günlük görevleri bitirdikçe gizli görevler açılıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.