Giriş Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve grndmstf tarafından 20 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. grndmstf

grndmstf User

Dün geceden beri oyuna giriş sağlayamıyorum %46 sorunu ile karşılaşıyorum Adminler sorun iletildi diyor ancak bu teknik servis ne zaman bir varlık gösterecek acaba

2. voodoo09

voodoo09 User

aynı şekilde bende yarım saat once oyundaydım ancak o kadar deneme me ragmen %46 da kalıyor ve oyuna giremiyorum..

3. voodoo09

voodoo09 User

şuan girebildim çok şükür arka arkaya uğraşlarla.. dünden berı oyuna giriş zor oluyor ve girdigimde geminin darbe ve vudu puanları düşük oluyor

4. Bi açıklama yapılacak mı bu konuyla ilgili sezon görevlerini yetiştirmeye çalışıyoruz ama oyuna giremiyoruz

5. Bende giremiyorum yarım saattir. Ayrıca ana sayfa ölmüş durumda, kullanılamaz halde sabah oyuna girdim kasıldım 1 saat boyunca hala seyir defterinde dünün logları duruyordu. Oyuna neler oluyor bilmiyorum. Artık kapanacak mı son çırpınışlarımı bilemiyorum iş çığırından çıktı 2 haftadır sorun üstüne sorun. Biz oyuncular bu sorunlardan bezmiş haldeyiz.

SİGASUS ve -onur824- bunu beğendi.
  6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Önceki konuları inceleyiniz. Konunun bilindiğini birçok kez belirttik.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.