Giriş Sorunu

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by stillgar, Jul 19, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. stillgar

stillgar User

Giriş ekranının değiştiği günden beri aynı problem var. oyuna girip girememe tamamen şansa kalmış. Bot kullanan oyuncu 12 saat full çıkmadığı için kasılırken benim gibi insani sebepler yüzünden kazara oyundan çıkanlar mağdur oluyor. Görev yapıyorum tam teslim edeceğim oyundan atıyor gir girebilirsen. süresi doluyor haydi baştan. Attığım gülleye mi yanayım alamadığım sikkeye mi yanayım harcadığım zamana mı yanayım bilemedim. Klasik cevabınız da belli hiç zahmet etmeyin. Merkeze bildirmeniz oyuncu açısından hiçbirşeyi değiştirmiyor kusura bakmayın.

2. crush06

crush06 User

Aynı şekilde görevleri yaptım bir sebepten ötürü çıkmam gerekti şimdi 20 dakikadır oyuna giremiyorum görevleri teslim etmek için. Burada problem aslında görev teslimi şu bu da değil, bu sadece yaşadığımız mağduriyetin bir örneği. Bir oyuna girmek 20 dakika sürmemeli ki hala girebilmiş değilim.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu biliniyor.

Thread Status:
Not open for further replies.