Genleşme Yeri Hatası Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve CENGİZHAN* tarafından 1 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İsterseniz Fotoğraf Atabilirim Yani Bu Kesinlikle Oyun Sorunu Supporta da Yazdım İlgilenmediler Siz İlgilenirsiniz Diye Size Yazıyorum Ama Fotoğrafta Atılmıyor Size Ulaşıp Fotoğraf Atabileceğim Bir Yer Var mı Acaba ? Teşekkürler Saygılarımla

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Fotoğrafı bilgisayarınıza indirin ve dosya yükle diyip, dosya olarak yükleyin.

3. Nasıl Yükleyeceğiz Bulamadım

4. klavyenizden prt sc sysrq tuşuna basın. Bilgisayarınızdan Painti açın. CTRL+V yapın. Farklı Kaydet Jpeg formatını seçin. Daha sonra link haline getirmeniz gerekiyor burada paylaşabilmek için, bunun için gerekli siteleri arama motorunuzdan aratarak kolaylıkla bulursunuz. orada resimi upload edip linkini burada paylaşabilirsiniz.

Diğer yöntem chrome tarayıcınıza Lightshot (ekran görüntüsü aracı) eklentisini yükleyip ekran fotoğrafı alıp paylaş a basarsanız link haliyle farklı sekmede açacak. sekmedeki adresi copy paste yapabilirsiniz

Ihtyr_SRN ve CVR-BBS bunu beğendi.
  5. Selam,

Support ilgilenmedi derken? Zaten geminizi support inceler. Biz forum üzerinden konu ile alakalı destek sağlayamayız. Siz mail attığınızda zaten Support geminizi inceliyor. Dolayısı ile bir hata görmemiştir.

Saygılarımla.

6. yani ilgilenmedi gemimi de incelemedi bu hata çok kötü oldu fotoğraf yükleyebilirsem ben size atayım siz bana yönlendirin

7. [​IMG]

Öncelikle Merhabalar Bu Sorun Çözülene Kadar Yayınlayacağım Çünkü Ortada Emek Var Arkadaşlar Daha Önce de Söylediğim Gibi Bu Genleşme Yerinde Böyleyken Almaya Çalıştım Ama İncilerimin Hepsi Gitti Tabi Supporta Yazdım İade Yok Dedi Kendim Yapmışım Gibi Oyun Hatasını Geldi Benim Üstüme Attı Bu İncilerimi Lütfen İade Edin Artık Genleşme Yerini Felan İstemiyorum İsteyerek Felan da Almadım Gereğini Yapın Üstlere Bildirin Gemiyi İnceleyin Herşeyi Yapın İade Yapın Ama Saygılarımla

8. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selâm

Size teknik olarak alınan genişletme yerlerini geri kapatmanın mümkün olmadığı bu nedenle iade olmasının mümkün olmadığı belirtildi. Bu nedenle belirttiğiniz gibi defalarca da yazsanız alacağınız cevap malesef hep aynı olacaktır. Kısacası kimse size keyif almak için yardım etmemezlik yapmıyor.

Ayrıca attığınız resimde altın görülmesi gayet normal zira ilk 50 yuva zate altın ile satın alınıyor

Saygılar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ekim 2019
  9. Saygı Değer Bigpatron Eğer Fotoğrafı Ya Da Gemimi İnceleseydiniz Bunun Farkına Varırdınız Ben Size Kaç Kere Yazdım Bilmiyorum Ama Hiç Bizi Tınlayan Bile Olmadı Diyorum Ki Madem Hata Yok Diyorsunuz Girin Gemimi İnceleyin O Zaman Hadi Biz Oyuna Para Yatırmıyoruz Diye Bizi Ezmenize Müsaade Edemem Kusura Bakmayın ! ! !

10. Star

Gereken bütün cevaplar gerek destek gerek forum üzerinden verildi. Lütfen daha fazla üstelemeyin.

11. Merhaba, bence çok irdeleme, belli ki hesabında bir şeyler ters gitmiş ve bu senin şimdilik aleyhinde görünse de 494 top yeri için düşünürsen muazzam bir şey :) inci dediğin kasılır, sık dişini, çok ses etme bence :) iyi oyunlar

12. Star

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.