genişletmeler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve karl500 tarafından 6 Temmuz 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karl500

karl500 User

GEnişletmelerim (4. seviye ergiyen kaplamax7 , 4. seviye tek gözlü kuzgunx5, güçlendirilmiş ıskarmozx1). sadece ergiyen takılıyken canım 1m falan oluyor ama kiriş ya da tek gözlü kuzgunu takınca canım azalıyor neden? Bir de bu kuzgunların ve kaplamaların verdiği hasar önlemeler birikmiyor mu o kadar takıyoruz bi halta yaramıyolar 1k falan hasar önlüyolar

2. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

bir genişletmenin yanına farklı türden veya aynı türden olup da farklı seviyelerden genişletme yerleştirmen, o genişletmelerin özelliğini düşürür, 2 tane 5.seviye ergiyenin yanına 15 tane 4.seviye falan taksan canın azalır, sade 2 tane 5.seviye ergiyen taksan canın daha fazla olur, onun için mod yapmalısın, sadece vuruş odaklı olmak için full aynı seviye fener, savaş için full aynı seviye ergiyen vs gibi

3. karl500

karl500 User

Hangi genişletmeleri takayım cok fazla bilmiyorum oyunu

4. *SILAHSOR*

*SILAHSOR* User

savaşta ergiyen, kasılmada ise az vuran sistemlere karşı fener, yüksek atışlı sistemlere karşı kuzgun

5. karl500

karl500 User

Fenerim yok da ortaya karısık bi şeyler yapamıyo muyuz. Bir de miço maço her sey var gülle rampam 10 süper salvom max yetenekte ama ben hızlı vuramıyorum adamlar pat pat vuruyo o nasıl oluyor

6. wasdsaw

wasdsaw User

Dolum süresi için ayakçı, kale ve yetenek tamamsa geriye kalanlar daha zor. Daha güçlü topların dolum süresi az, en çok o etkiliyor. Genişletmeler için ingilizce forumda daha ayrıntılı bilgi var, orayı öneririm. Değer hesaplama ile ilgili mekanikleri daha iyi açıklıyor.

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.