Genişletmeler İle İlgili.

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve Tђµģ¤Ŀi₣έ•• tarafından 3 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar selam, bu konuyla ilgili olarak eminim oyunda çok tecrübeli arkadaşlarım vardır. Hangi genişletmenin hangisi ile daha uyumlu olduğunu, örneğin şu ikisini taktığın hasar önlemen daha iyi olur veya daha kötü olur gibi kombinasyon bilgi sahibi arkadaşların bu konuya yorumda bulunmalarını rica ediyorum. Hatta elimde olanları yazıyorum, şöyle yaparsan daha iyi olur dediğiniz;

Savaş gemim için en mantıklı öneriyi
    Npc kasılma gemim için en mantıklı öneriyi

Not: Taşlar ile ilgili olarak ayarı kendim yaptım o konuda da dileyen öneride bulunabilir 35 seviye full taşlar.

Eldekiler:
    37 adet 6.Seviye Iskarmoz
    24 adet 6.Seviye Fener
    20 adet 6.Seviye Puntal
    59 adet 6.Seviye Zincir
    57 adet 6.Seviye Yelek
    2 adet 6.Seviye Kuzgun

Geri dönüşlerinizi bekliyorum. Ayrıca elimdekilerin haricinde veya adet olarak şu kadar şundan takarsan şöyle olur vb yorumlarınızı da bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

2. Kasilma Hasar onleme için yari yariya ergiyen ve iskarmoz
    Savas için kacinmana bağlı full ergiyen
    Tabi herkesin savaş sistemi farkli :)

Tђµģ¤Ŀi₣έ•• bunu beğendi.
  3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Savaş modu oyunu nasıl oynamak istediğinize de bağlı, farklı kombinasyonlar uygulayabilirsiniz. Basitçe şunları söyleyebiliriz:
    - Eğer yüksek darbe puanı istiyorsanız ergiyen kaplama kullanabilirsiniz.
    - Yüksek savunma için tek gözlü kuzgun ve ıskarmozları birlikte kullanabilirsiniz.
    - Fazla sayıda farklı uzatma kullanırsanız değerlerinin birbirini negatif etkilediğini unutmayın.
    - Geminizde ve evcil hayvanınızda kaçınma şansı ve isabet olasılığını yüksek tutmanız gerekli.

NPC modu için ise genelde ıskarmoz ve ergiyen kaplamayı birlikte kullanıp zincir de ekleyerek düşük doldurma süresi ile kullanabilirsiniz.

Saygılarımla.

4. Aslında merak ettiğim konulardan biride kişisel savaş sistemleri herkesin. Şöyle olursa şöyle olur vb önerilerede ihtiyacım olduğunu söyleyebilirim.

5. Yanıt için çok teşekkür ederim. Fazlasıyla işime yaradığını söyleyebilirim.

6. ShaDe.

Rica ederim.

İyi oyunlar.

7. Bu arada konuyu tekrar açtığınız içinde teşekkür ederim. Sanırım kimsenin ilgisini çekmedi, yada güncelliğini yitirdi. Bu yüzden dilediğiniz zaman kapatabilrisiniz, tekrardan teşekkür ederim.

8. ShaDe.

Tamamdır, rica ederim. ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.