gemi yerine deniz altı kullanıyorum

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve 22KaanKaptan22-JB tarafından 26 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yüzeye çıktığımda gemi yerine deniz altı kullanıyorum bütün özellikleriyle

etkinlik başladıktan sonra yüzeye ilk defa çıktım atlantiste gemimi kasıyodum çıktığımda gemi yerine deniz altı görünümü vardı yukarıdan genel görünüm kaleler yetenekler yada mücevherler gibi sekmelerde de sanki atlantiste deniz altının özelliklerine bakıyomuşum gibi ve değişiklikte yapabiliyorum kontrol panelide aynı deniz altı için olan kontrol paneli can değerim deniz altı can değeri herşey deniz altı ama yüzeydeyim harita değiştirdim gemilere vuruyorum ben torpido atıyorum npcler normal gülle atıyo falan batırdığım gemilerin ödüleride geldi aynı yüzeyde deniz altıyla takıldım bide vurduklarımda sızıntı bırakıyorum en son gemiyi batırdım belki yeniden doğunca düzelir diye düzelmedi oyunu kompile kapatıp açtım düzelmedi

oyunu normalde bilgisayarıma indirip oynuyorum ama tarayıcıdan girdiğimde de aynı sorun devam ediyo atlantise geri inip bidaha yukarı çıktım falan aklıma gelen başka deneyebiliceğim bişey yok aynı sorunu başka yaşayan varmı eğer bi çözüm bilen yoksa destek ekibine yazıcam

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Resimdeki aa.png ön ayar değişim kısmından gemi işareti olan ön ayarınızı seçiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.