Gemi Vuruşu

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by -onur824-, Aug 13, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -onur824-

-onur824- User

Dünkü yamadan sonra gemi atışları bozuldu. "Atanmış tuşla saldırının bazen bekleme süresini tetiklemesi sorunu" çözüldüğünden beri yani. Bir şeye ateş ederken onu işaretlemek zorunda kalıyorsunuz. Örneğin npc vuruyorum rakip geldiğinde fareyle rakibi işaretliyorum (sıkmıyorum) sıktığı npc'ye atışı kesiyor. mesela canavar vuruyordum dün bitmek üzere iken başka bir nesne seçtim canavardan atış kesti tekrar aynı canavarı seçip tekrar saldırttım.
    Mesela birkaç kişiyle savaşıyorsunuz. Rakibinizin canı biterken vakit kaybetmemek için hızlıca başkasını seçmeye çalışıyorsunuz anında atış kesiyor sıkmıyor ve batıyorsunuz. Geminin sıktığı her şeyde oluyor.

2. Bunu dün akşam ben de fark ettim. Etkinlik gemisine sıkarken rakibi işaretlemiştim bana sıkarsa sıkayım diye fakat 1 dakika kadar sonra fark ettim ki gemim etkinlik gemisine atışı kesmiş... Boşu boşuna vakit kaybı yaşamışım, kâr kaybı yaşamışım. Bu sorun bir an önce çözülmeli.

-onur824- likes this.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Rapor edildi.

Saygılar.

-onur824- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.