Gemi ve Pet Taşları Güncellemesi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ●●●вℓαcкρєαяℓ●●● tarafından 23 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar

Oyunda gemiler ve petler için taşlar mevcut. Biz de gemi modları kısmında sevdiğimiz tasarımlara taşları yerleştirip savaş ve kasılma vb şekillerde kullanıyoruz. Ancak hesabımızda yüzlerce tasarım var. Şahsen hep aynı tasarımı kullanmaktan sıkılıyorum. Veya yeni bir tasarım aldığım zaman hep o tasarımı kullanasım geliyor.

Benim tavsiyem şu şekilde;
    Oyun içerisindeki bu gemi ve pet taşlarının gemiye değil de belirlediğimiz modlara takılmasının daha iyi olacağı kanaatindeyim. Yani mesela ben npc için bir mod planladığımda bu moddaki taşlar seçtiğim tasarımda değil de ilgili moda sabitlenir ve seçilir olsun. Bu şekilde biz dilediğimiz tasarımı her modda kullanabilir veya tasarımdan sıkıldığımızda sürekli taşları söküp takmakla uğraşmak yerine gerekirse haritada gezinirken bile tasarım değiştirebiliriz. Böylece hem taşları gerekli modlarda gerektiği şekilde kullanmış oluruz hem de dilediğimiz tasarımla dilediğimiz şekilde oyunu oynamış oluruz. Açıkçası bu düzenlemeyi çoğu oyunucunda beğeneceği kanaatindeyim

Teşekkürler @ShaDe. @Star @Bigpatron

inançbey ve qavrıla bunu beğendi.
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Taşların değişiminde limanda iken bile sorunlar olabiliyor, bahsettiğiniz güzel bir öneri ama sanıyorum uygulaması zor olur. Yine de ileteceğim değerlendirilmesi için.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.