Gemi Tasarımları Teknik Sorunlar

Konusu 'Genel Geri Bildirim' forumundadır ve elif25 tarafından 15 May 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. elif25

elif25 User

Öncelikle oyunla ilgili sorunları sonra bu konuya değinmek istiyorum 1 Oyunda ne zaman etkinlik yapacağımız haritalar gelecek savaşmaktan bahsetmiyorum oyun içinde girip ödül alıp sonra görev yapıp çıkan insanlar mevcut ama bunu 1saatte yapmak neredeyse imkansız şimdi yazan oyuncu kitlesi olacak savaş oyundur falan fistan savaşmak istemeyen daha doğrusu savaşamayan oyuncular var para yatıramıyor gemisi düşük falan bunlar için server değişmek yerine tr sunucu içinde yardımcı olsanız mesela oyuna girdimi savaşmak için mi yoksa görev yapıp vakit geçirmek için mi bunu yapılsa olmaz mı çünkü verdiği görevler kolay ama 1saatte saniyede 600k vuramayan oyuncular var ayrıca hızı düşük oyuncularda zamandan yapamıyorlar buna çözüm olsa 2. konu şu koruma bittiği zaman neden ecel gibi gelen geçen saldırıyorlar savaş oyunu tamam ama belki korumasız etkinlik yapmak istiyor ama battığı için yapamıyorlar bunla çözüm gerekiyor 3. en önemli konu oyun içi dükkanda gemi tasarımı almak için neden paket almak zorundayız söyler misin acaba 30 m inci var ama gemi alamıyorum a paketi b anahtarı olmadan alamazsın neden çok gösterişli gemiler gelmiyor direk elmasla alamıyoruz çözüm bulunmasını istiyorum Not: Savaş Oyunu yazıp yorum yapmayın düzgünce cevaplayınız

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu konuda bir değişiklik olmayacak, aynı konuyu açmaktan vazgeçin artık lütfen. Forum geçmişinize baktığımda yıllardır aynı konuyu ve mesajları yazıyorsunuz/yazmışsınız ısrarla.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.