Gemi Neden Ban Alabilir?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ tarafından 28 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben bot kullanmadığım halde iki defa ban verildi. İki aylık debuf var bitene kadar oynamayacağım. Debuf bitince oyuna devam etmek istiyorum ama bir daha bam yersem artık oyunu bırakacağım. Bana lütfen neler ban sebebi olduğunu söyler misiniz. İyi oyunlar.

Bu arada Revenge hayırlı olsun...

2. Merhaba «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢,

Buradan tüm kuralları ve yasaklanma sebeplerini öğrenebilirsin.

Neyin hayırlı olduğunu anlayamadım açıklar mısınız ? o_O

Saygılarımla.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bot kullanırsanız debuff yersiniz. Kullanmazsanız da yemezsiniz. Aslında epey basit ve anlaşılır.

4. TheLoserTR

TheLoserTR User

Basit değil. Ben hiç bot kullanmadım 5-10 saat oynayınca debuff yiyorum. Supporta yazdım genel bir olay dendi. Velev ki bot kullanıldığı için debuff yiyorsam hesabımı neden araştırmadan kontrol etmeden genel bir şey olduğu söyleniyor ?

5. Merhaba @TheLoserTR ,

Zamanında yanlış debuff'lar atıldı, ancak bunlara gereken müdahale yapıldı. Şu anda veya öncesinde yanlış debuff aldığınızı düşünüyorsanız, destek ekibine yazdığınızda gerekli merci bu durumu inceliyor ve özel olarak ardından yasak kalkacak mı veya kalkmayacak mı konusunda bir rapor hazırlıyor. Eğer hâlâ bu hatayı düzeltilmediğini düşünüyorsanız ve bu konu sizin için büyük bir sorunsa, Seafight Resmi Discord adresinden bizzat Seafight Team Member olan SF_Swift veya SF_Nami ile iletişime geçerek tarama talebinde bulunabilirsiniz.

Saygılarımla.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  6. -LegenD-

-LegenD- User

Konu ile ilgili destek ekibine yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.