Gemi Kiralama

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve erşan367 tarafından 22 Aralık 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. erşan367

erşan367 User

kaptanlar birliğinde kiralanan geminin süresi dolduğunda Kiralama: 0 s yazıyor ve gemi kiralayamıyorum bir süre f5 atıyorum çıkıp giriyorum olmuyor. bunun belli bir bekleme süresi mi var bilmediğim için konuyu buraya açtım yoksa teknik bir sorun mu ...

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bir kiralama 7 gün sürüyor.

Saygılar.

3. erşan367

erşan367 User

genel sorulara yazmıştım başka bir cevap gelmiş, kaptanlar birliğinde kiralanan geminin süresi dolduğunda Kiralama: 0 s yazıyor ve gemi kiralayamıyorum bir süre f5 atıyorum çıkıp giriyorum olmuyor. bunun belli bir bekleme süresi mi var bilmediğim için konuyu buraya açtım yoksa teknik bir sorun mu ... sorduğum soru buydu yani geminin 1 hafta kiralandığını biliyorum , bu bir hafta bitince bir süre tekrar kiralanmıyor sormak istediğim bu , kiralama tuşu çıkmıyor teşekkür ederim

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Hayır herhangi bir sorun yok. Yeterince kaynağınız varsa kiralaması lazım. Eğer her şey normal ve kiralama işlemini gerçekleştiremiyorsanız lütfen destek ekibimizle iletişime geçiniz.

erşan367 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.