gemi hasarında bi gariplik var cözemedim

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Asi-Ruh-ÇΛrŞı tarafından 27 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemiye 570 top takıyom 318 sabit kırıtik 425 falan vuruyor bazende malzemeelerle 650 topa cıkıyor paralı asker falan vuruşlar gene aynı hiç bişey dehişmiyor bu nasıl bişey anlayamadım yoksa gemidemi bi sorun var anlayamadım 34 hasar var 16.5 isabet bazende kıritik isabet koyuyorum degişmeli 2 gemi yaptım biri isabet gemisi biride kırıtik gemisi 7 tıldırım top gerisi 5 seviye burç 350 tanesi 5 seviye dereboyu gerisi4 seviye dere boyu vuruşlar bu zaten oyuncuya fazla vuramıyorum 100 bin bazen 130 bin oyuncudan oyuncuya arada bi fark ediyor yani bi tuhaflık var anlayamadım gitti bilgisi olan kısa bi yardımcı olursa memnun olurum rica ediyorum bu bayadır bu şekilde 3 seviye paralı asker var şuan gemide 5 seviyelı paralı askerde koysam vuruşlarda hiç bi farklılık gözükmüyor n yapmam lazım acaba oyuna giriş cıkış yapıyom sistem gemisi 54 levelde 90 bin vuruyor bazen kapatıyorum oyunu tekrar giriş yapıyorum bu sefer sistem gemisi 60 bin vuruyor

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bir terslik olduğunu düşünüyorsanız destek ekibimize bilet atınız lütfen incelenmesi için, verdiğiniz hasar ve savunmanızı etkileyen çok faktör var çünkü.

Saygılar.

3. tmm tşk ederim gereken yere mail atacam cevap yazdıhınız içinde tşk ler iyi görevler

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.