Gemi Geliştirme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Kunt_29 tarafından 14 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kunt_29

Kunt_29 User

Merhaba arkadaşlar.Oyuna başlayalı 2 ay kadar oldu.
    Toplarım yıldırım 3 4 seviye kale ful yetenek ful.
    Genişletmeler 6.seviye.660 top takılı.
    Gemi taşları 26 seviye pet taşları 26 seviye.

Anlamadığım mevzu bir çok oyuncu bana 300-350-400 bin vuruyor ben onlara 90bin civarı vuruyorum.
    Iskarmoz takıyorum olmuyor.Ergiyen takıyorum yine aynı.
    Bu gemilerin benden farkı nedir ne yapmam gerekiyor?

ÇİD_MOLLAMUHAMMET bunu beğendi.
  2. Ayakçı ve Miço varmı geminde,, bende var ama benimde sorunum bu bende fazla hasar alıyor ama hasar veremiyorum bazılarına 400 falan atıyorum ama oyunu çözemiyorum soğudum

3. wox42

wox42 User

düşük hasar istiyorsan kuzgun tak kaçınmayı yüksek tut onlarda öyledir muhtemelen kaçınmalar yüksektir yoksa ful yıldırım 3 4 ile fazla vurman lazım seninde ayrıca gemi taşlarıda ufak etkiler 26 yazmışsında onuda etkinliklerden falan gelen gemilerle 34 35 çek

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Fazla vurup daha düşük hasar almak için Kaçınma Şansı ve İsabet Olasılığınızın yüksek olması gerekiyor. Bu değerleri arttıran/etkileyen durumları maksimum değerler bölümünden inceleyebilirsiniz. Taş seviyelerinizi 36 yerine 26 mı yazdınız bilmiyorum ancak 26. seviye taşlar epey düşük günümüz için, eğer 26 ise yükseltmeniz gerekli.

Saygılarımla.

5. Kunt_29

Kunt_29 User

Taşlar 36 yanlış yazmışım.

6. kaçınma ve isabet oranların nedir savaş modunda ?

7. Kunt_29

Kunt_29 User

Savaş modu diye bir modum yok.Bana sıkmayana sıkmam kolay kolay
    İsabet 136,31 kaçınma 86,3 ıskamroz takılı pettede kaçınma ve hasar önleme takılı.

Sizin dediğiniz savaş modu için neler yapmam gerekiyor?

8. isabet ve kaçınmaya ağırlık vermen gerekiyor sadece kale yetenek değil artık kupa ve figür ve kullandığımız zırh plakalar,barut, kaptan ve geminin kendi yetenekleri var etkinlik veya hasar etkinliğinde güllelerde işin içinde sadece tek setupla değilde en azından 2 setupla oynaman lazım tabi geminin taşlarınıda ayara göre olacak mesela
    npc ayarında kritik, hasar, kaçınma, hasar önleme (gemi) isabet, hasar önleme (pet)
    savaş ayarında isabet, hasar, kaçınma, tamir (gemi) isabet, kaçınma (pet)
    etkinliklerde savaş petini npc peti ile değiştirip fenerlerlede vurabiliyorsun(her etkinlik olmasada çoğuna)

9. savaş modunda kaledeki hasar önleme yerine can koy ve fll ergiyen varsa en üst seviye koy npc modunda kaledeki hasar önleme kalıcak yine ergiyen koy.

10. Kunt_29

Kunt_29 User

Hocam teşekkür ederim yardımların için.Kaptan işinden anlıyorsan sana zahmet aşağıdaki linke bakıp fikrini yazarmısın.

https://board-tr.seafight.com/threads/kaptan-gelistirme.103430/#post-585741

11. shfrtt

shfrtt User

Ya 2 ayda nasıl yaptın bu gemiyi HELAL OLSUN , ful paketmi çektin usta ,

12. Kunt_29

Kunt_29 User

Yeni çıkan başlangıç paketleri ve diğer paketlerle

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.