Gemi çekici

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve 80merkez tarafından 10 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 80merkez

80merkez User

gemi çekici 24/1 den görev vericiden alınıyormuş. görev vericide böyle bir seçenek yok bilgi verebilecek var mı

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Filo kiralama sistemi değişti, yeri sabit kalmıyor değişiklik gösteriyor, mini haritayı açtığınızda görünen küçük gemi neredeyse oradan kiralayabiliyorsunuz.

Saygılarımla.

3. 80merkez

80merkez User

filoda mı olmak gerekiyor bu görevi yapabilmek için, anlamadım yani mini haritada küçük gemi dediğiniz benim olduğum haritayı gösteriyor ancak yok, yada ben yapamadım

4. 80merkez

80merkez User

ve bir sorum daha olacak, vanhu aldığımızda, kutu şansı çubuğu 240 a geldiğinde açılıyor mu veya bir etkisi var mı acaba varsa nasıl kullanıyoruz

5. ShaDe.

Selam,

bb.png Bu işaretin mevcut olduğu haritaya gidip filo kiralayabilirsiniz, filoda olmanız şart değil, tarafsız filo da kiralayabilirsiniz.

6. ShaDe.

O kısım vanhudaki aşama ödüllerini gösteriyor. Buradaki linkten inceleyebilirsiniz.

Saygılarımla.

7. 80merkez

80merkez User

ben 25 levelim bu işaret 48 de gösteriyor. sanırım değişcek

8. KILIÇ

KILIÇ User

Selam,
    Evet sabit değil takip ediniz arada.

9. ShaDe.

Evet yeri değişiyor belirli saatlerde ve restartlar sonrası.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.