Gemi Bayrağı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve -gececi27- tarafından 10 Mart 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -gececi27-

-gececi27- User

star adminim iyi günler bu sorunu daha önce iletmiştim ilgili birime ileteceğinizi söylemiştiniz acaba bir gelişme var mı gemi bayrağını türk bayrağına geçirmek için ne yapmalıyız teşekkür ederim

2. hesap paylaşımı yapma, hesabına giren kişiler yurt dışında yaşamasın döner belki

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hesabınıza yurtdışından giriş yapılmış. Ya siz ya başkası. Yapmanız gereken sadece Türkiye sınırları içerisinde oynayıp, tekrardan destek ile iletişim kurmanız. Zira konuya hakim olan onlar. Ben değilim.

Saygılarımla.

4. -gececi27-

-gececi27- User

dostum uyarın için teşekkür ederim hesap paylaşımı yapmadım yurtdışından kimsede hesabıma giriş yapmıyor. destek bölümüne yazdım cvp bekliyorum.
    star adminim konuyla ilgileneceğini söylemişti star adminim bilet numarası [Ticket#2022031037001571] yardımcı olursan sevinirim teşekkür ederim

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Gereken cevabı ilgili kişi zaten vermiş. Benim de yapabileceğim bir şey yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.