Gelişim

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve •$on•darbe• tarafından 31 Temmuz 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Beyler selam 12 yıllık seafight hesabım var uzun yıllardır bırakmıştım. Oyunda her şey çok değimiş bugün baktım 500k sıkan oyuncu var ortalama 200-300k sıkıyorlar. Bir süre oynadım yetenek kale açtım biraz şuan 60k civarı vuruyorum ama inanılmaz fark var. Gelişim için ne öneriyorsunuz yetenklerim neredeyse full kalan şeyler eksik. Kale-Top-Pet-Mücevher -İnci her neyse şunları yap öncelikle bunları kasarak ilerle diyebileceğiniz bir şeyler var mı? İncilerimi nereye harcamalıyım mesela top ve kiriş yeri satın almalı mıyım? Teşekkürler şimdiden

Edit: 13 levelim şuan onları ilerletmeye çalışıyorum korsanlık sınavıyla. Vudu topu veriyormuş (Bende alev fırtınası ve kıyamet balyozu var paket saın almıştım.). Daha mı iyi vudu topu?

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyu Yeni Korsan Öğreticileri forumunda açabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.