Gelişim

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Krosava tarafından 15 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Krosava

Krosava User

Gelişim konularına baktığımda güncel bilgiler bulamadım pek. Oyuna 2012 de başlayıp bırakmıştım 1 aydır geri döndüm. Forumda maksimum değerler konusu ile ilerlemeye çalışıyorum ama genel olarak nasıl ilerlemeliyim ? Önce top sayısını mı arttırmam gerekir hasarı mı ? Npclerden 0 hasar almak için nasıl bir yol izlemeliyim ? PvP saldırılarında batmamak için nasıl geliştirmeler yapmam gerek ? PvP saldırılarında hangi kullanılabilir eşyaları kullanmam gerek ? Var mı böyle bir rehber ?

2. 15.05.2010

15.05.2010 User

eğer eski bir oyuncu isen şu an için pek fazla bişey yapmana gerek yok sana yardımcı olabilmek adına youtube den yeni sürümdeki özelliklerden bahsediliyor. NPC ve PVP için oluşturabileceğin Konfiler Mevcut oradan bakıp Yapılandırma yaparsan senin adına daha iyi olabileceğini Düşünüyorum Forum da Pek Böyle Bişey rastlayamazsın Çünkü Konfi Dizmek Kişisel Bir Yapılandırmadır. onun için öneri olarak Videolardan yapman olacak.

Krosava bunu beğendi.
  3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Hoş geldiniz tekrar öncelikle, takıldığınız ya da bilgi almak istediğiniz noktalarda ayrı ayrı konular açarsanız benim veya oyuncu arkadaşlarımızın yardımcı olması daha kolay olacaktır, aradan çok uzun zaman geçtiği için oyunda çok fazla şey değişti doğal olarak. ;)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.