GB 8

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Vibra tarafından 9 Ağustos 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vibra

Vibra User

Merhaba ,

Çıkış aldıgımız zaman PVE eşya süresi düşüyor mantıksız.

Marauder bittigi zaman PVE aç kapa gibi birşeymi yoksa bundan sonra sürekli bu şekildemi.?

2. Kral*-*

Kral*-* User

insanları önce pve diye kandırdılar parayla paketleri alınca pvp yaptılar umarım savas etkinliği bitince eski haline döner savasmak isteyen zaten savasıyor bizi neden alet ediyorsunuz ve ayrıca cogusu bota atıp kalesini fulledi bu adamlarla nasıl savasalım daha kalede 2 3 slot anca açık bence çok yanlış oldu böyle olacagını bilseydim hiç başlamazdım sırf pve kimse kafasına göre saldıramaz diye başlamıştım artık millet sürekli üstümüze oynar sabaha kadar

3. golgr

golgr User

Pve gl7 ye bekleriz

4. pve isteyen gl7 geçebilir arkadaşlar gl8 pvp olarak kalmalı

5. trapper

trapper User

siz geçin savaşacak server çook kimi kimin yerinden kovuyorsunuz ki?

6. pinkypink

pinkypink User

Sunucu PvE denilerek açıldı, savaşı çok seven arkadaşlar güçleri yetiyorsa mega sunucuya buyursun istemedikleri kadar savaş var orda. Ama yok Global Avrupa 8'de parasız oynayan oyuncuları batırarak egolarını tatmin etmek ihtiyacındalarsa online bir oyun ile bu yoksunluklarını gidermelerini acınası buluyorum :)

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bundan sonra böyle.
    Kandırdık mı? Siz bence bizim yaptığımız açıklamayı okumaya tenezzül bile etmemişsiniz... Ben size atayım.

PvP mi PvE mi? Patlayacak! Peki, peki, peki... Korsanlar oyladı ve istediğini aldı ;)
    Yeni sunucu yarın (28.07.2022) öğlen 1'de başlatılacak ve eminiz sizi şaşırtacak.
    Her iki dünyadan da en iyisini elde edip, yeni bir başlangıç yapmaya karar verdik!
    Yeni Global Avrupa 8 Sunucusu Bazı etkinliklerde PvE Olmakla beraber, bir PvP sunucusu olacaktır. Tabii ki sadece başlangıç böyle. Daha fazlasını sonra düşünüp göreceğiz. Bu durum hakkında ne düşündüğünüzü belirtmeyi unutmayın! Geri bildirimlerinizi bekliyoruz :)

Saygılar ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.