Forumdaki Resimler Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ÐÊKĂVĺĻ[VКỈ] tarafından 16 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar forumdaki fotografları (ımg) açamıyorum yardım edebilecek biri var mı ?

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Hangi resimlerden bahsediyorsunuz örnek verebilir misiniz? Birde hangi ülkeden oyuna bağlanıyorsunuz?

3. Son düzenlenen: 17 Nisan 2020

4. o zaman güncellenmesini rica ediyorum görüntülerin.

Son düzenlenen: 17 Nisan 2020
  5. örnek verdiğim bağlantıdaki ve diğer konulardaki resimlerin görüntülerin düzeltilmesini rica ediyorum. önemli bilgiler içeriyor fakat o bilgilere görüntülenemediği için ulaşamıyoruz. ilgilenebilir misiniz bir forum moderatörü olarak.

6. Menetli

Menetli Guest

Selam,

Resimler güncellenecektir.

Saygılarımla.

ÐÊKĂVĺĻ[VКỈ] bunu beğendi.
  7. Tesekkürler düzeltilene kadar konu kilitlenmesin lütfen. böyle bir şey mümkünse tabii.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Maalesef konuyu kilitlemeliyim. Sadece şu kadarını söyleyeyim. Fotoğrafları aldığım kaynakta fotoğraflar tekrardan yüklenmiş (Reupload) diye adlandırdığım olay olduğu için aktif olan fotoğraflar img olarak gözükmekte. Ben en kısa sürede halledeceğim. Geri bildiriminiz için ayrıca teşekkür ederim.

ÐÊKĂVĺĻ[VКỈ] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.