Flash Sorunu

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by Jok£®©™-[TR], Jan 12, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. [​IMG]Merhaba,

Oyuna giriş yapmak istediğimde ekte görüldüğü şekilde sorun ile karşılaşıyorum çözümü nedir?
    https://hizliresim.com/mijZ8r

2. Macellan

Macellan User

Öncelikle buradan gerekli olan config dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyayı aşağıdaki iki dizine kopyalayın.

Code:
    C:\Windows\System32\Macromed\Flash
    C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash

3. İndir dediğiniz dosya hatalı olabilir mi ? Dosya Boyutu: 0.18 KB

4. Macellan

Macellan User

Belirttiğim gibi konfigürasyon dosyası, hatalı değil çözüm bu şekilde.

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Sorununuz çözüldü mü?

6. bende de sürekli ist indir denilen şeyi indiriyorum bilgisayarı kapatıyorum açıyorum işlemci den bir daha giremiyorum sürekli silip tekrar yüklüyorum sebebi ne olabilir

7. Macellan

Macellan User

Bu hatayı alınca Flash Player'ı silenler ya da format sonrası gibi ilk kez yükleyecekler maalesef yükleme konusunda sıkıntı yaşıyorlar archive.org'da tüm paketler paylaşılmış. Flash Player'ı tekrardan indirmek isterseniz buradan paketi indirebilirsiniz ama indirdiğinizde hala hatayı almaya devam edebilirsiniz çünkü bpsecure.com engelli olacak ve beyaz ekran hatası göreceksiniz.

Mark Vejvoda Flash Player bloklandı hatasını gidermek için bir araç geliştirmiş hostun yani Seafight'ın engelini kaldırmak için domain adını girmeniz yeter, ben uğraşamam derseniz config dosyasını buradan indirip aşağıdaki iki dizine atınız.

C:\Windows\System32\Macromed\Flash
    C:\Windows\SysWOW64\Macromed\Flash

geliştirici sürümü adobe üzerinden hala indirmeye açıkmış tık

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Thread Status:
Not open for further replies.