Fiyatlar

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve uzman~61™ tarafından 2 Şubat 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

Bildiğiniz gibi uzun zaman önce oyuncu kazanmak yerine oyuncu kaybetmek üzere bir düşünce ilerleyen seafight Türk oyunculara fahiş fiyatlar uyguluyor.

Eskiden satın aldığımız en pahalı 250 - 400 TL arasında oynayan paket fiyatları bugün 809 TL olmuş durumdadır.

Bu nereye kadar bu şekilde sürecek? Türk oyunculara karşı bir tavır ırkıçılık mı söz konusudur ? Fahiş fiyatlar sadece bize uygulanıyor , yabancı oyuncular her türlü karlı konumda benim 809 TL çektiğim bir paketi yabancı adam 42 USD , 40 Euro arasında çekiyor ( En büyük paket )

Oyun artık oynanmaz bir hale gelmiş durumdadır çoğu Türk oyuncular gemilerini olduğu gibi terk etmiş durumda ve farklı oyunlara geçmiş durumda daha 2 ay önce açılan oyun seafight'ın online sayısını 4 katı aşmış durumda.

Buna ne zaman dur denecek ? Neden bu görmezden geliniyor ?

@Bigpatron @Star Eminim bunlar raporlanmaktadır fakat bu konunun kilitlenmesi yine bir çözüm olmayacaktır. Kilitlemeyin , tüm oyuncular tepkisini göstersin bence bu şekilde merkeze raporlansın yeter artık bıktık yani ne oyun zevkimiz kaldı ne paket çekme isteğimiz kaldı...

@Star Sizde bir Türk oyuncu olarak bu uygulanan fiyat politikasından rahatsız değil misiniz ? Kesinlikle eminim rahatsız olduğunuza , ama bu düzen böyle gitmez buna hep beraber dur diyelim.

Fikrimce Türk destek ekibinin organize etmesi gereken bir tepki olması gerekiyor diye düşünüyorum tüm Türk oyuncularda destek ekibinden gelen çağrıya katılması gerekiyor diye düşünüyorum yoksa bu paket fiyatları bu şekilde kalır bizimde yıllarca para harcadığımız emek verdiğimiz beraber gülüp eğlendiğimiz hesaplarımızı mecburi olarak çürümeye terk ederiz....

Uygulanan fahiş fiyatların sonu gelmeli....

***ARAS***25***, BK.58 ve EL-TURCO1908** bunu beğendi.
  2. semert

semert User

Kardeşim bizim adminler istediği kadar iletsinler baştaki takım istemediği sürece bir anlamı yok ve görünen o ki istemiyorlar

uzman~61™ ve EL-TURCO1908** bunu beğendi.
  3. Bende aynı fikirdeyim fahiş fiyat uygulamasının sonu gelmeli 634 adet derebeyi 4 topu için 28 bin TL para harcanması gerekiyor.

Yabancıların para birimine zam yapsınlar Türk bayrağı kullanımı engellemek istiyorlarsa ucu bize neden dokunuyor anlamış değilim 2008 Yılında açtığım hesabımı çürümeye terk ettim. Türklerin bu oyunu oynamamasını istiyorlarsa tamamen kapatsınlar gidelim bıktık artık...

4. barbaros47

barbaros47 User

dolar euro hesabına göre zam yapılacaksa daha çok zam yeriz,insanlar buraya stres atmaya geliyor stres sahibi olmaya değil,haritalar full bot zaten,gerçekten üzülüyorum oyunun şu haline

uzman~61™ bunu beğendi.
  5. oynamayın abi zorla mı? ya da almayın :d bırakırım diyenlerin hepsi bizden daha cok oyundalar :D

6. Kardeşim , dalganın sırası değil burada sadece Türk oyuncuların yaşadığı bir mağduriyetten bahsediyoruz. Oyunu ne kadardır oynuyorsun tam olarak bilmiyorum ama 2006 -2023 yıllarından günümüze kadar oyunu oynayan oyuncular mevcut.

Yıllık birikimlerini , emeklerini bir 4 katı zam yaparak bir karar ile çöpe atılamaz. Eğer böyle bir durum olacaksada adil olmalıdır. Yabancı ülkenin para birimine sahip hesapların en fazla 40 euro üzerinden satın aldığı paketleri 809 Türk Lirası üzerinden Türkler alıyor. Bu zam neden sadece Türk oyuncular özelinde uygulanıyor asıl sorunumuz budur ve konu dalga geçilecek yada senin kendi olgunluğuna göre espiri yapma kabiliyetinde " oynamayın abi zorla mı ? " Şeklinde kapanacak bir durum değil. Eleştiri yapabilirsin ama dalga geçilecek bir konu değil...

@Bigpatron Sizdende bu konu hakkında bir fikir var ise oyuncular tarafından yapılması gerekenler , yada Türk ekibinin yani bizlerin birer temsilcisi ve yöneticisi olarak yapabileceğiniz bir geri bildirim , merkez tarafına konunun aciliyetini durumun kritik noktalarda olduğunu Türk oyuncuların mağduriyetini dile getirmenizi var ise fikrinizi yada gelişmeleri paylaşmanızı rica ederim

Son düzenlenen: 2 Şubat 2023
    barbaros47 bunu beğendi.
  7. uzmana bokor çıkmadı heralde :D sigara 10 tl iken en küçük paket 60 tl idi şimdi sigara 30 tl en küçük paket 180 tl fiyatlar enflasyon oranına göre artmış ağlamanın anlamı yok asgari ücret bile 8506 tl olmuşken bokoru 5 tl ye mi çekmeyi düşünüyodunuz :D

8. Bokor çıktı kardeşim 17 tane attım çıktı sorun yok. Demek istediğimi mantığın var ise mantığın ile düşün.

Fahiş fiyatlar Türklere uygulanıyor sadece bunu idrak etmeye çalış forumda yalakalık yapma.

9. bende mantık yoksa senin de beynin yok oyun türk oyunu değil oyunda yerelleştirme yok 1 euro 20 tl yi geçmiş e adam sadece tr ye fiyat arttıracak tl çok düştü ben bütün oyunun mu fiytlarını arttırıyım mı diyecekti sen dua et yabancılara fiyat artışı olmasın denkleştirme yapılırsa bokoru 17 ye değil 50 ye atarsın
    ha bu fiyat artışının sebebnine gelirsek 1. gl8 de milletin vpn ile tr den gemi açması ve düşük parayla oynaması
    2. mega sv de tr oyuncularının şark kurnazlığı yaparak gemilerini euro bazlı tr paymetli diye yabancılara satması örneğin belphegor gemisini oynayan arkadaş türklere dc de ts de oyun chetinde demediği kalmamıştı kendisi fransız bi oyuncu ama ne hikmetse gemi idsi 65 le başlıyor bu geminin önceki sahibinin de kim olduğunu biliyorum
    bunları bi düşün megada oynuyosan tr de kaç gemi kaldı bunlar sanki hep fiyat artışından bıraktı ts de ben şu fiyata satıyorum dediklerini yada en alt odalarsa sattıkları gemilerde hala tr paymentli yazılarını da buraya at tamam mı ben yalakalığı bırakayım sen de 1 gramlık dürüst ol

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kilitlemek ya da kilitlememek zaten bir şeyi değiştirmiyor fakat forum kuralları gereğince ben ilettiğim cevabını verince kilitlemeliyim. Çok rapor yollandı ve yollamaya, yoklamaya devam ediyoruz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.