Fiyatlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve mks705 tarafından 21 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mks705

mks705 User

kardeşim tl cinsinden fiyatlar neden bu kadar uçtu şaka mı yapıyorsunuz ?
    top tarifi alacaktım alamadım bu nasıl iş ? bu ne biçim durum böyle
    almıyalım diyemi fiyatları attırdınız ?

2. BIRAKTI

BIRAKTI User

Test yapıyorlarmış alma beklemede kal 20 güne kadar normalleşecek fiyatlar o zaman bakarsın

3. korsan44

korsan44 User

FIYATLAR DUZELINCE GUZEL PAKETLERDE KONSUNKİ LUTFEN BİZLERDE ALALIM

4. Kaio6

Kaio6 User

ya normalleşmezse

5. Fiyatların normale döneceği kesin mi?

6. mks705

mks705 User

kardeşim acil fiyatları düşüttürün başka bir şey deimiyorum bu işin sonu hiç iyiye gitmiyecek girmiyecek gitmemeli ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

7. BIRAKTI

BIRAKTI User

daha önce filomda bende normalken pahalı olan arkadaşlarınki 1 ay sonra normale döndü bu sefer bizimki pahalandı fiyat ayarlaması için test yapıyorlar almayın bekleyin eski fiyata dönecek yok alımlar devam ederse fiyatlara yuvarlama yapacaklar paketler eskisinden daha pahalı olacak az sabırlı olun beklemede kalın düzelince alırsınız ne alacaksanız

Kaio6 bunu beğendi.
  8. fiyatlar normale döner ama 4 gün sonra gelecek yağmacı paketleri sizin için hiç olacak gibi şimdiden geçmiş olsun dua edin de kara cumaya düzelsin

Kaio6 bunu beğendi.
  9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

AB Testi uygulanıyor. Eski fiyatı kullanan oyuncular da var, yeni fiyatı kullananlar da. Mesela diğer grup bu fiyatları kullanırken siz eski fiyatları kullanmaktaydınız. Daha detaylı bilgi geldikçe burada sizlerle paylaşacağız. Forumu takipte kalınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.