Fiyatlar

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve TÜLÜTABAK tarafından 12 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlarımızın fiyat artışı nedeniyle yaklaşık 2 aydır hiçbir şey almadım. arkadaşların fiyatlar inmiş sevindik. ama bir de baktık bu sefer bizim fiyatlar katlanmış. bizim fiyatlar böylemi kalacak. normale dönecek mi? bir paket 819tl , diğeri 719 tl paket fiyatları .. bu sefer de fiyat yüksekliğinden alamayacağız. bu yeni sorun hakkında bilginiz var mı?

2. Bu saçmalık bu fiyatları nasıl verelim etkinlik gelicek 5 gün sonra paket almayı düşünüyordum şimdi alamam okadar para veremem

3. Artık karaborsa açmak için 200tl mi vereceğiz yani keşke bir açıklama yapsalar da rahatlasak

4. PROFECT.TR

PROFECT.TR User

Türkiye'de aylık ortalama kazanç 3960 TL. 800 + TL olan bir paketi nasıl satın alabilirim?.
    bizim için çok para

5. HACKERWARE

HACKERWARE User

Test yapılıyormuş bilginize

6. BIRAKTI

BIRAKTI User

Harbi bu oyun artık bırakın gidin bize para lazım degil diye bas bas bagırıyorda bizmi anlamıyoruz acaba bu ne akıl tutulmasıdır sizne yapmaya çalışıyorsunuz farkındamısınız şöyle bir dönüp son 1.5 yılla daha öncesini kıyaslayın ne kadar zararda oldugunuzu görün bu fiyatlarla oynanmaz kimse o paralara paket çekmez aklıselime davet ediyorum yönetimi bırakın şu test falan bunlar hikaye pamuk ipliğine baglı tamammı devammı sınırında o kadar oyuncu varken siz rus ruleti oynamaya devam edin

TÜLÜTABAK bunu beğendi.
  7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

AB Test hala devam ediyor. Geribildirimler merkeze iletiliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.