Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Maresal-foo1 tarafından 14 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

zam iptal edilsin mi?

1. evet

88,1%
  2. hayır

11,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ,

200 TL lik Paket 1300 TL oldu 30 TL lik Keskin Kılıç 130 TL bu enflasyon Türkiye de Yok.
    Türkiye de yoksa dünyanın hiç bir yerinde yok demektir.
    Bizde müşteri Veli Nimettir , Seafigt ta Katıksız Keriz konumunda demek ki .
    Zaten sürekli yeni malzemeler ile alışverişe zorluyor üstüne üstlük böyle bir zam .
    Fiyatlar eski seviyesinin % 8-10 üstünde ( Medeni ülkeler Enflasyonu ) olana kadar ,
    Aliş veriş yapan Namerttir. Yılbaşına kadar düşmezse Oyunu Bırakırım ,
    Seafight Bigpoint Geri zekalıları ile kendi çalıp oynasın.
    Ben Hırsıza çalıyor ama çalışıyor demem ...

2. sabreden derviş muradına ermiş sabredin düşürecekler mecburlar

3. sekerim66

sekerim66 User

ÜFFF NE DÜŞÜRMESİ ZAMLANACAK İŞTE

4. yolcu11

yolcu11 User

Başlıkta belirttiğim gibi seafight fiyat yükseltmekte haklı euro:18,14 şaka mı bu ?
    Karşınızda köy yada mahalle bakkalı yok ticari bir şirket var bu adamların gideri ne kadar o kadar internet politikası sözleşme giderleri personel elektrik vs giderler sen paket alıcaksın 250 liraya adam senden 13 euro kazanacak arkadaşlar şaka mısınız ? Şirketiniz var ve oyuncu başına 13 lira kazanacaksınız sonrada ona 3 ekmek 1 sakız alıcaksınız :D
    İşine gelen oynar adam kazanmak zorunda kimse size zorla paket alın oynayın demiyor ben anlamadım zorla fiyatlar düşsün diye haftalardır konu açılıyor bu kadar para vermeye meraklı bir millet olmamız iktidar partimizden de belli aslında :))

Bloody-Queen bunu beğendi.
  5. bide oyunu tehdit ederler bırakırız diye lan sanki oyun senden para mı kazanıyor bunlar sanıyor ki tr den oyuna her ay milyon euro gidiyor adam aylık 10 bokor atıyo en küçük paketi çekiyo bide para yatırdım diyo :D tüm paketleri 2 kere çek 100 bokor at 100 euro etmez bide posta koyuyolar oyunun tr serverini kapatmadığına şükredin
    kimse şunu sorgulamıyo niye 1 tl 19 euro hepiniz seafight i suçlayın
    bunların hüloğğğ diye bağırdığına yemin edebiliim ama kanıtlayamam

6. barbaros47

barbaros47 User

yemin et ve çarpıl birader,bu adamlar araba veya telefon satmıyor,sanal bir hizmet sunuluyor ki somut ürünler satan büyük firmalar bile ülkelerin gelir durumlarına göre fiyat belirler hatta bunun ekonomide tabiri bile var "Big Mac Endeksi",ülkelere göre değişkenlik gösteren ama aynı kalitede sunulan ürün,siz her haksızlığa susmayı meslek edinmişsiniz bir de hakkını savunanlara dil uzatıyorsunuz kimsiniz birader bu hakkı nerden buluyorsun,sonuna kadar savunacaz hakkımızı istediğiniz kadar kudurabilirsiniz,ha türk lirasından elde edilen gelirden tatmin olmuyorlarsa o halde türklere ayrı bir serverda oynama seçeneği sunulması gerekiyor,türkler bu oyunu en başından beri en çok oynayan kesim,siz bu kafalarla yabancı oyuncuları eğlendirmeye devam edin

7. yolcu11

yolcu11 User

Ğ
    Büyük telefon markalarının ülkemizdeki satış fiyatları nelerdir ? ve vergilendirmesi nasıldır ?
    Seafight vergi vermiyor mu ? hiç mi akıl mantığınız yok ee biz Türkler çok kalabalığız yıllardır oynuyoruz adamın umrunda mıyız biz ? Boşverin gidin adam pakete bin lira fiyat biçer sen ya alırsın yada almaz batarsın sonra bırakıp gidersin oyunu bu kadar basit 2 üniversite mezunu ayrıca ticaretle uğraşıyorum maddi durumum çok şükür iyi ama almayacağım açık ve net paket alanda gözümde kendini soydurur ama gidip de ağlamıyorum seafight haklı sen x marketten yumarta fiyatı artmış diye söyleniyorsun ama 1 ay sonra gidip yumurta alıyorsun Buda böyle olur

8. yolcu11

yolcu11 User

Abicim Euro dolardan haberin var mı ? Ciddi manada bu ülkeyi sizin gibiler bu hale düşürdü başımızdaki ayağımızın altına alınca umarım sizin ufkunuz açılır

9. yolcu11

yolcu11 User

Okudukça gülüyorum bak hahahhahahaha adam ne yazdım hahahahhahahahhahah

10. çavuş

çavuş User

hadi fakierler bir kenara çekilsin azda zenginler oynasın bu oyunu....

11. zamnlanacak diyen kim daha test aşamasında yüzde 10 ile yüzde 20 arasında zam yapıp bırakacaklar göreceksin ŞEKERİMM

12. sen benim ne iş yaptığımı ne kadar kazandığımı neden biliyorsun aslanım benim hala paket çekecek durumum var ama ben bu oyuna o parayı vermem
    saçma sapan triplere girmeyin en basiti dışarda 1000 dolara satılan telefon senin ülkende 57 bin küsür tl ye çıkıyor ülkenin kendi parası pul olmuş her şeyi dışardan alıyorsun o zaman kusura bakma fiyat artışını seve seve kabul edeceksin ha etmiyor musun o zaman bırakır gidersin kudurmaya gelirsek bu iş benim işime geldi geçen ay 100 bokora aldığım tasarımı bu ay 25 bokora aldım keşke server birleşmeden fiyat artışı olsaydı da paket çeken çekmeyen arasındaki farkı görseydik
    1 dolar 18,50 tl 1 euro 18,14 tl çok biliyorsun ya yabancı sv ye vpn ile gir fiyatları euro karşılığına bak tl ye çevir aslında paketlerin ne kadar olması gerektiğini anlarsın çok hakperestsiniz ya gidin döviz niye bu kadar diye onu bi sorgulayın cesaretiniz varsa

100 bokor 13 euro vergi banka kesintisi cart curt hesapla adam senin 250 tl parandan 10-11 euro kazanıyor 1 paket sigara parası hala bilmem ne endeksi diyo :D anyen sizin için şirket zarar edecekti

13. sekerim66

sekerim66 User

Şekerim diyen ağzına bal çalarım ama gemini köşede tek elimle oynarken batırırım yiğidim. Bilen bilir köşelerde reklam yapmıyorum ama ders verdiğim doğrudur :D

14. sekerim66

sekerim66 User

Siyaseti karıştırmaman gerekiyor. Şöyle olsa keşke fiyatları şimdi arttırdıklarından biraz daha arttırsınlar. Oyunda biliyorsunuz Ultra Mega Server açıldı. Bu oyunda en iyi biz Türkler ve ırkçılıkla karşı karşıyayız. İyi okuyun arkadaşlar. Bu Lili hanımefendi sorumlusuna yabancı oyuncular şikayette bulunup, Türkler çok güçlü baş edemiyoruz siz birşeyler yapın şeklinde bir husus meydana geldi. Bu hususta şunu belirteyim ki, biz TÜRKLER bak büyük harflerle yazıyorum, ER MEYDANLARINDA TARİHİMİZE BAKSINLAR, ki bakıyorlar. Alayı toplansın baş edemeyeceklerini bildiklerinden Seafight ekibine şikayet edip biz bu oyunun EN İYİ SAVAŞANLARI, EN İYİ TAKTİK YAPANLARI, EN İYİ OYNAYANLARI(KÖŞEDE ÇEKİLEN VİDEOLAR, TOPLU SAVAŞLAR VS.)'yız. Biz olmazsak seninle yabancıl arkadaşlar oturup savaşmaya çalışın bakalım. Biz yokken başka oyunlar fethederken kim napıyorsa yapsın. Seafight puffff. Ne oldu Seafight bitti. Sıkıyosa fiyatları düzeltmesinler o zaman görürüz. Bak şunu da ekliyim. Teşkilatın bütün numaraları var bende haberiniz olsun rahat olun :D

15. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Net bir bilgi yok. Hala bekliyoruz. Forumu takipte kalınız.

16. Star

Gereken geribildirimler iletildi. Şu an cevap bekliyoruz.

Saygılar.

17. 12 Senelik Seafight tecrübemde bu kadar anlamsız bir durumla ilk defa karşılaşıyorum. Amaç oyuncuların vereceği tepkiyi ölçmekse böyle A - B testi ile ölçülmez herkesin paket fiyatlarını yükseltisin ondan sonra oyunculardan gelen tepkilere ve paket çekimlerine bakarsın bu birincisi. İkinci olarak A diye adlandırdığın kişi paketi 1.000 TL den çekemezken B diye adlandırdığın kişiye bu paketi 240 TL den çektirerek bir kere aradaki eşitliği bozuyorsun. Eşitliği bozduğun yetmiyor birde bunu nerdeyse 1 aya süren zamandır geri çekmiyorsun. Oyuncudan gelen tepkilere bakmak için seneler geçmesi mi lazım onu anlamadım bu durumun gerçekten biran önce geri düzeltilmesi lazım. Fırsat eşitliği denen bir şey kalmadı.

18. Star

Selam,

Geribildirimlerinizi merkez ekibimize iletiyoruz.

Saygılar.

19. psycho

psycho User

Bu fiyatlar ne olacak neden bir ilerleme yok bi kısım 5 e alırken diğer kısımda nede 25 paket fiyatları nasıl bir saçmalıktır bu neyin testini yapıyosunuz test yapıyosanız herkese yapın ne bir açıklama var ne başka birşey

20. Star

Maalesef henüz bir ilerleme yok. Geribildirimlerin hepsini iletiyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.