Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Maresal-foo1 tarafından 14 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

zam iptal edilsin mi?

1. evet

88,1%
  2. hayır

11,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ALYANS

ALYANS User

bu rakamlara deymez gram değeri olmayan bir oyun kalitesiz oyunları bir an önce bırakmak gerek

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

3. woburn

woburn User

paketleri değiştirmeli ve herkes için aynı hale getirmelisiniz çünkü düşük paketlere sahip bazı oyuncular çok fazla ilerleme kaydediyor bu adil değil.

4. HACKERWARE

HACKERWARE User

Söylediğiniz doğru ama seafight yönetimi böyle bir karar aldı bundan vazgeçeceklerini zannetmiyorum belki bir ihtimal ufak bir iyileştirme yapabilirler iyi oyunlar

5. bu fiyatlar hakkında bir açıklama yapar mısınız neden kimse muhattaba almıyor,fiyatlar eski haline dönsün satın almak istiyoruz ama bu fiyatlar ile kimse almaz alamaz..!!

6. boşuna uğraşmayın çünkü seafight yönetimin de Türk oyuncular önemsenmiyor.
    :mad::mad::mad::mad:

7. Türk oyuncuyu önemsemiyor arkadaş boşuna yazma bile. bunun başka açıklması yok.

8. paketler herkes için standart hale gelecek, muhtemelen ekim ayında sigma indiriminden önce olur bu. fakat şu dediğinize katılmıyorum; şuanda oyunculara katkı sağlayacak tabiri caizse adam akıllı bir paket henüz sunulmadı. Eminimki çoğuTürk oyuncu etkinlik paketlerinden birini bile çekmememiştir.

~•RasheAd06®•~BRTM bunu beğendi.
  9. bu fiyatlar ile satın alım gerçekleşmeyince makul seviyeye düşüreceklerdir. yöneticilerde bunu deniyor. hangi fiyatta kim ne kadar alışveriş yapılıyor.

10. Star

11. Star

12. asdas333

asdas333 User

2 bokor 27tl yazıyor ekranımda 5.9TL di hatamı var zammı geldi star admin bilgilendirirmisiniz ? saygılar

13. HACKERWARE

HACKERWARE User

Zam geldi yanlışlık yok

14. asdas333

asdas333 User

bazılarında 6tl gözüküyormuş oyun içinde sordum

15. asdas333

asdas333 User

star admin bu paket fiyatları bazılarında ucuz bazıalrında pahalı gözüküyor sebebi nedir ? bende pahalı görünüyor mesela 2 bokor 27tl oyun içinde sordum bazılarında hala 6 tlmiş

16. asdas333

asdas333 User

bazılarında yüksek bazılarında pahalı görünüyor heralde nasıl düzeltilir bu star admin

17. HACKERWARE

HACKERWARE User

Serverdan servere değişiklik gösteriyor paket fiyatları

18. ROJ~~

ROJ~~ User

paket fiyatlarındaki artış yüzünden ekip arkadaşlarımızı kaybediyoruz.bir an önce detaylı bir bilgi ve tarih paylaşırsanız sevinirim.kalan oyuncularda vereceğiniz bilgi üzerine seafight hayatımıza devam edip etmiyeceğimize karar verelim.Yarısına düşük fiyattan yarısına yüksek fiyattan diye bir mantık olabilir mi saygıdeğer yöneticilerimiz elinizi taşın altına koyma dönemi başlamıştır. @Bigpatron @Star

Saygılarıma

19. asdas333

asdas333 User

kanka oda tr server oyuncusuymuş yabancı degil benim gemide tr serverindeydi birleşim öncesi

20. Sanırım yönetim artık türk oyuncuları istemiyorlar. Başka mantıklı sebep bulamadım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.