Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Maresal-foo1 tarafından 14 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

zam iptal edilsin mi?

1. evet

88,1%
  2. hayır

11,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir ıskarmoz bile 200 tl civarına satılıyor diğer kullanıcılarda 50 60 tl ye alabiliyor adamlar aldığı hasarı minumuma indiriyorken ben hala kale yükseltme ve eğitimci ile hasar azaltmaya çalışıyorum. Önceki etkinlikte kaçırmıştım tam olarak bilmiyordum ne işe yaradığını bu etkinlikte ise sağolsunlar fiyatlar yüzünden alamadık. Bakalım önümüzde bizi neler bekliyor.

Neurotıc61 bunu beğendi.
  2. böyle gıderse çok kişi oyunu bırakır 2 3 etkınlık sonra adamlar gemılerını fuller bizlerde meze oluruz onlara

3. Bu zamlı fiyatlar nedir beyler? Bende fiyatlar 6 aydır aynı??

4. Paketlerde almayı gerektiren bir şey yok eğer tüm paketleri çeken biriysen gereksiz olduğunu görebilirsin :) bende düşük fiyat ama bende hiçbirini almadım

5. Biri fiyatlarla ilgili öncesi sonrası yapabilir mi?

6. Güzel bi konuya değinmişsin. Evet bu fiyatlardan sonra bokor atamıyorum çünkü benim her ay attığım bokor bu ay 1300 liraya denk geliyor. Her ay 3k para yatırıyorum ben bu oyuna. İstersen detaylı kredi kartı ekstresi atabilirim. Boş bi çığırtkanlık yapmıyorum yani. Ama tabi kişi kendinden bilir işi. Sana cevap vermeye bile gerek yoktu aslında ama :D

7. Tabiki ben de bu tarz bi oyuna bu denli para yatırmanın utancını yaşıyorum ama, bu tarz diyorum çünkü en basit krizler bile kaosa dönüyor bu fiyat meselesinde olduğu üzere, bir alışkanlık var. Böyle gelmiş gidecek.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

9. Kral60

Kral60 User

bu saçmalığa ne zaman son vercekler bazı hesaplar pahalı payment bazı hesaplar ucuz payment ikiside tr payment pahalı olanlar aptal yerine koyulanlarmı yoksa soyulcaklarmı ?_

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Test aşamasında. Geribildirimleri iletiyoruz.

11. ŞAHİN

ŞAHİN User

paket satış fiyatlarında büyük oranda bir artış oldu. ancak bu bazı hesaplara yansımadı. oyuna para harcayanların hesaplarında %400 ün üzerinde artış var. oyuna doğru dürüst girmeyenlerin hesaplarında paket ücretleri aynı. bunun nedeni nedir acaba.

12. Merhaba ,
    Bu konuyu sorgulayan çok fazla insan var haklı olarak. Test yapıldığı konusunda cevaplar geliyor adminlerden , yani adam diyor ki ;
    Biz bu yeni fiyatlarla alınan hesapların Total getirisini bakıcaz ve diğer fiyatlarla olan hesaplardan gelen Total getiriye bakıcaz . Sonuç olarak yeni fiyatlardan daha çok getiri olursa fiyatlar belki bı nebze indirilerek yüksek oranda güncellenecek.
    Ben şahsen yaklaşık 10 yıldır bu oyunu oynuyorum , ve fiyat konusunda yapılan bı yukseltmenin tamamen geri cekildigini görmedim. O yüzden çok umutlanmaya gerek yok diye düşünüyorum , mantık hep aynı . Türkiyeyi düşün bı ürüne markette %80 zam geliyor tepki alıp zammı %40 a çekiyorlar. Insanlar da diyor ki "oh be bak fazla zam yapılmadı ya diğer türlü olsaydı napardik??" .
    Olay kısaca bundan ibaret oyun o kadar paraya dönmüş ki oyunda işine yarayan herhangi bir nesneyi ; top , genişletme , mürettebat ücretsiz ulaşamıyorsun bunlara. Iyi olan neye ulaşabilirsin para vermeden ya da az para vererek?
    Umarım herkesin süzgecinden sağlıklı bir şekilde gecicektir bu süreç , sonrasında hep birlikte seafight ekibine teşekkür ederiz %400 yerine %200 zam yapıldığı için ...
    Iyi oyunlar.

ALYANS bunu beğendi.
  13. paketler böyle gıderse ellerınde kalır kimse almaz eski fıyatlara dönerse oyunda canlanır mesala eskı fıyatlar olsa ben alacaktım şimdıkılere bakmak bile zoruma gıdıyo

14. ALYANS

ALYANS User

böyle olmaz uğraşmayın iban atın en iyisi

15. Kardeşim siz niye bu kadar kastınız.Deneme diyorlar fiyatlar şuan yüzde 400 yarın diyecekler bu fazla yüzde 100 e karar kıldık alın size en büyük paket 500 TL yine onların istediği olacak kasmayın bu kadar sizi düşünen kimse yok emin olun

16. bütün suç "Putin" in yoksa bu kadar artış yapılmazdı... :)
    biraz da Reis kabahatli tabii, bende de suç var inkar etmeyeyim...
    falan filan inter milan.

17. ysnkrm76

ysnkrm76 User

Artık bu fiyatlar ne zaman duzeltılecek herkes paket cekerken gemısını doldururken bız ızlıyoruz ve oyuna gıremez hale gelıyoruz yabancılar ve fıyatları eskı kalan kısıler gemılerını dolduruyor bız bır keskın kılıcı bıle cekemıyoruz 150 tl dıyor 30 tllık keskın kılıca duzeltılırsede bızım nasıl hakkımızı gerı verceksınız?

18. Yahu kardeşim düzelme felan olmayacak.Sen ben oyunu bırakacağız yabancılar oynayacak bu kadar

19. HACKERWARE

HACKERWARE User

Aynen düzelme olmaz diye düşünüyorum olsa bile fiyatları eski haline getirmezler dolar Euro kuruna göre fiyatlar endeksli olduğu için bize göre fiyatlar fazla gelir

20. olmazsa bırakırız

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.