Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Maresal-foo1 tarafından 14 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

zam iptal edilsin mi?

1. evet

88,1%
  2. hayır

11,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BU FİYATLARLA KİMSE ALAMAMAZ alande çook zengın olması lazım artık seafıght zarar edetmeyi göze almiş demekkı fiyatları böyle yapti

Huabtais bunu beğendi.
  2. BENCE FİYATLAR AZ OLMUŞ ARKADAŞLAR O YAZAN FİYATLAT DOLAR OLSUN SÜPER OLUR BENCE , BIRAKAN AZ O ZAMAN KÖKTEN BIRAKAN OLUR SONRA DA KENDİLERİ OYNAR LAR OYUNU NOT; adminler cm lere karşı karşıya maç yaparlar iyi forumlar.

Huabtais bunu beğendi.
  3. seafight- para+

Huabtais bunu beğendi.
  4. Paket fiatları ne olmuş böyle o paralara taksitle araba alırız burda anlaşılan Sefight diyorki para harcama beleş ne verirlerse onunla oyna baktın herkez seni batırıyor bırak beni demiş yazık severek oynadığım oyunu bırakacaz yapacak hiç bişey yok malesef...

Huabtais bunu beğendi.
  5. benim paketleri alacak durumum var ancak 1 pakete 1000 tl vermek :D saçmalamayın artık AAA oyun mu alıyoruz kardeşim ps5 oyunları bile 500 tl den çıkıyor yağmacıyı açmak için bile içinde top olmayan pakete 270 tl verecem :D
    oyunun başına neo-nazi bi kadın geçti heralde hırsını tr den çıkarıyor :D

6. eğer bunun sebebi (şirkete göre) yabancıların tr den gemi alması yada bir şekilde paymentlerini türk lirası yapması ise bunun acısını ben çekmek zorunda değilim bu arada tr den oyuna çok para gittiğini sanan arkadaşlar az araştırın oyunun hangi ülkeden ne kadar gelir sağladığını bulursunuz tr den sandığınız gibi milyon eurolar gitmiyor :D

7. Fiyatlar gayet makul hava atıyordunuz çifter çifter çekiyoruz diye beter olun umarım dahada artar fiyatlar ki ÇEKEN ÇEKMEYEN belli olsun.

8. Paketi ucuz olanda Pahalı olanda çekmesin o zaman. Öyle ya da Böyle düşürecekler. Az sabretmeyi bilelim daha 3 gün olmadan paketleri düşürün alamıyoruz demeye gerek yok. Bekleyeceksin tepkini göstereceksin sonucuna ulaşmak biraz zaman alacak.

9. zoruna giden şey ne boş konuşma laf kalabalığı yapma

10. oyun TR kısmında baya kan kaybedecek. Server birleşimiyle oluşan adeletsizlikle birlikte bu fahiş fiyatlar + yabancı oyuncular paketlere daha rahat erişmesi...Kendi kendini bitiriyor....

11. Star

Star Board Administrator Team Seafight

12. Kral*-*

Kral*-* User

fiyatlar herkesde yukselmemiş böyle denememi olur normal fiyattan alan aldı bütün paketleri aama fiyatı yükseltilenler almıyor bende dahil almam zatende anlamadım şu neden herkesin değilde serverin yarısı yukseliyor yarısı eski fiyattan alıyor oyuncu ayrımı oluyor herkeinkini yukseltinde kimse almasın bari ve ayrıca euro dolar bazına göre yukseltildiği soyleniyor bizim paramız maalesef ki dolardanda euroadanda yuksek değil 18.50 bi dolar ve euro ona göre hesaplayın fiyatların yukselecegıne duşmesi lazım hani bizim paramız euro dolar karsısında 18 kat değersiz ona gore hesaplasınlar biz ne almanyada ne amerikada yasıyoruz açıkcası ben keriz değilim istesem alırım param var ama o kadar para verilmez o paketlere kimsede almaz zaten he alan varsada bundan sonra hep o fiyatlara alacagını unutmasın

13. HACKERWARE

HACKERWARE User

Aynen yazık günah benimde alım gücüm var ama almak mantıksız haklı bir isyan ama malesef düzeleceğini de sanmıyorum

Kral*-* bunu beğendi.
  14. Kral*-*

Kral*-* User

düzelmezse seafight kaybeder bune boyle akıl dışı bi yükseltme

WhoFedHalvet bunu beğendi.
  15. Kral*-*

Kral*-* User

seafightın yaptıgı bu şuan :)

16. Kral*-*

Kral*-* User

Son zamlardan sonra seafight oyunu bırakanların arkasından:// kim gidi nere gidi :)

17. Her etkinlikte minimum 5-6 paket çeken biri olarak, karşı filolardaki gemilerle aramızda şuan 10-12 paket farkı oluştu hali hazırda. Türk payment gemilerin de bazılarında fiyatlar hala aynı. Ancak ben paket alımı yapamıyorum. Böyle giderse 2-3 etkinlik daha kaçırıcaz gibi duruyor. Arada benim çekemediğim 20 paket için seafight ne yapmayı planlıyor. bana derebeyi topu mu verecek. Nasıl olacak bu iş. Ben geride kalmış gemiyi nasıl toparlıcam?

18. woburn

woburn User

Düşük maaş çekine sahip olan diğer herkes bunu ileriye götürüyor ve yüksek paketlere sahip olan bizler satın alamıyoruz.

oceanwarriors bunu beğendi.
  19. woburn

woburn User

Bu adil değil.

20. Kesin bokor bile atmamışsındır :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.