Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Maresal-foo1 tarafından 14 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

zam iptal edilsin mi?

1. evet

88,1%
  2. hayır

11,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HACKERWARE

HACKERWARE User

Tr1-2-3 için çok kötü oldu oyuna yeni başladım topları paketleri ufak ufak alırım diyordum öyle tamamlardım diyordum şimdi bu fiyatlarla almam imkansız diğer serverlerda oynayan Türk oyuncuları seviniyor çünkü fiyatları aynı kaldı ve mega serverda paketleri çekmeye devam edip baya bi güç farkı yapacaklar şahsi fikrim bu fiyatlar düzelmez tr serverlarında paket çeken sayısı baya bir düşüş görülür tr serverinde oynayan başta ben olmak üzere hepimize geçmiş olsun

oceanwarriors bunu beğendi.
  2. Bununla ilgili resmi bır açıklama yapılacak mı ? Sadece tr server için mi geçerli , diğer serverda oynayan Türklere bir müdahale yapılmayacak mi ?
    Fiyatlar acayip derecede artırılmış, akıl var mantık var . Alım gücüne göre fiyatlandırma yapmak mantıklı olan ama işlemiyor maalesef , öneri vermekten de yorulduk artık dinleniyor çünkü besbelli.

Son düzenlenen: 15 Eylül 2022
    oceanwarriors bunu beğendi.
  3. ysnkrm76

ysnkrm76 User

bu zamlı fıyatlar kalırsa eger %400 zam oranı gıbı bısey bu admınler gırsınler harıtalar bombos olcak zaten oynasınlar bırbırlerıyle kose savası yapsınlar ıstedıklerı kadar

4. global 8 de oyuna yeni başladık 2 kişiyiz etkinliklerde çıkan paketlerden bütçemize uyanı alıyorduk başlangıç paketlerinden de almıştık hiç yoktan ilerleme kaydetmiştik ama bundan sonra fiyatlar böyle olacaksa 30 gün sonra gemilerimiz sıfır gemi ayarına döner sanırım premium bile 130 tl ye çıkmış yenileme ücreti umarım düzeltirler bu durumu yoksa oyundan vazgeçmek zorunda kalacağız

Son düzenlenen: 15 Eylül 2022
    barbaros47 ve Barbarossa_03 bunu beğendi.

5. Ucuzdan alanların sorun yaratacağı yok nasıl bi kafa yapınız var anlamıyorum insanlar pahalı olduğu halde alım yapıyorsa o zaman sorun olur ve fiyat artışı kabul edilmiş gibi görünür eğer dediğiniz gibi bir algoritma olsaydı en az etkileyecek hesaplardan birine sahibim çünkü ben dünde alıyordum bugünde alıyorum sen dün alıyordun bugün almayacaksın. Ben zam gelmeden hemen alayım diye paket çekmiyorum. Bir çok arkadaşım zaten paket çekmiyor sadece yağmacı için en düşük paketi alıyorlar pekte büyük tepkiler verdiklerini görmedim. En çok tepkiyi tr payment kullanıp yurtdışında yaşayanlar veriyor ilginç doğrusu. Zammı savunmuyorum ama dolar euro kuru bu haldeyken daha fazla bedavaya ürün satmak istememiş olabilirler gayet normal.

6. Dediğimiz gibi işte tr paymentli gemi kullanan yurtdisindakiler patladı işte adam 15 Euro verip en büyük paketi alıyordu şimdi 60-70 Euro verecek alım gücünüz bunu kaldırmiyor mu dhejdbdjeh

Ulukral bunu beğendi.
  7. Bu oynadıgımız oyun mu yoksa borsa sektörü faaliyetleri ile ilgili bir araç mı ? biz buraya oyun oynamaya geldik maaşlarımızı yatırmaya gelmedik . Kaldı ki biz önceki para biriminden fiyatların pahalılıgından bile şikayetçiydik. ben bu oyuna başladıgımda oyunda böyle paralar dönmüyordu şimdi para kazanmak için envanter tasarlayıp parası olanı oyunda güçlü kılmaya çalıştırıyorlar. tamam çoğu oyunda da böyle işleniyor ama burası borsa değil sürekli bi artış olmaması lazım yoksa oyuncu kaybedersiniz... bu zamana kadar bu oyuna para kazandıranlar türklerdi. bizler zaten yabancıların cebinden 50 100 tl çıkarmasaıyla gemileri fulleyebilen bir millet değildik.... Ve ya ş varsayımda olabilir.Oyundan ve oyunculardan verim alınamadııgı için Serverler birleştirildi baktılar hala istedikleri verimi alamadılar böyle birşey yapmaya karar verdiler ki türklerinde oyunu kendi rızalarında bırakabileciklerini çünkü ödemelerin bile çok pahalı olduğunu hiç verim alamadıklarını hesaba kattılar. Böylelikle Yani kısacası seafight yavaş yavaş kapanışa doğru gidiyor... buda onların ufak bir bahanesi.

ecel ve Barbarossa_03 bunu beğendi.
  8. sana yazacak çok şey varda anlamayacağına kesin kanaat getirdiğim için yazmıyorum bizim kafa yapımızda bir sorun yok ama senin kafa komple yok yazılanları anlayamıyorsun o yüzden süreci izle sadece

9. Ya arkadaşlar, seafigt bu! hiçbir şeye şaşırmayın.
    Aynı serverde oynayıp benzer alım politikası olan aynı filodaki iki geminin birinde zamlı ürün diğerinde eski fiyat var.
    Kavga etmeye gerek yok.
    Adı üstünde test yapılıyor.
    Gemilerin de rastgele seçildiğini düşünüyorum.
    Biraz konuşuruz, oynamaya devam ederiz.
    Paket alımlarına gelince, fiyatı yüksek gemiler bir süre almaz, düşük gemiler daha çok alır.
    Sonuçta bigpoint için bir şey değişmez!
    "Ekonomi dengeden başka bir şey değildir."
    Seafight'ın Merhametli Korsanı VORSİ

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

11. Kral*-*

Kral*-* User

paket fiyatları ile birlikte sistemlerin vurusları mı arttı bana mı öyle geliyor sıfır hasar aldıgım sistemler 14.000 vurmaya başlamışlarda

12. sekerim66

sekerim66 User

Pet Eğitimcin bitmiştir, genişletmelerin değişmiştir, petini değişmiş olabilirsin bir sürü nedeni olabilir. Gemine iyice bak sağına soluna.

İyi forumlar

13. Star

14. türkiye şartlarına göre gelen zamlar dudak uçuklattı.zamları ya geri çekin yada tüm türkleri aynı servere atın .yada kesin bir bilgi verin oyunu brakalım yada ona göre oyuna devam.bu fiyatlarla oyuncuları nasıl oyunda tutarsınız bir düşünün.bu ciddi konun en kısa zamanda çözülmesi lazım.Saygılarımla.

15. Star

Konuyla ilgili geri bildirimleri iletiyoruz.

Saygılar.

16. fiyatları artık eski haline çeker misiniz bu ne böyle ya bu şekilde satın alanı da takdir etmek lazım yanii..!!

VORSİ(§•ƒ), Huabtais ve RevoTUR bunu beğendi.
  17. ALYANS

ALYANS User

paket fiyatlarındaki aşırı artıştan dolayı anladığım şey seafight ekibinin oyunu sadece kendi aralarında oynamak istedikleri

VORSİ(§•ƒ), Huabtais ve RevoTUR bunu beğendi.
  18. RevoTUR

RevoTUR User

kimse bir şey demiyor. Daha önce 4 defa merkeze gönderdiklerini söylediler ama hiçbir şey olmuyor.

Huabtais bunu beğendi.
  19. Kral*-*

Kral*-* User

Yani arkadaşlar işin ilginç yanı bi duyuru yok bi şey yok ve artı fiyatlar yukseltilmiş olsa bile herkesde yeni fiyatlar yok burda bi saçmalık madem yukselecek herkezde yukselsin neden oyuncu ayrımı yapılıyor

Huabtais bunu beğendi.
  20. Almayın abi zorla mı? almazsanız 2 gün sonra geri çekerler zaten.

VORSİ(§•ƒ) ve jokerrmurathan bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.