Fiyat Güncellemesi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Maresal-foo1 tarafından 14 Eylül 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

zam iptal edilsin mi?

1. evet

88,1%
  2. hayır

11,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. barbaros47

barbaros47 User

biz bu oyunu zevk almak ve ülkenin realitesini unutmak için oynuyoruz,öteki türlü bize kapı görünüyor seafighttan :)

2. Bu Lili diye biri geldi , seafight iyice bozuldu. :) Hep söylüyorum hep de söylemeye dev edicem. Kardeşler su oyuna 1-2 ay para yatırmayin. Şunlara para pompalamayin. Bak nasıl paketler düşecek. Siz onlar artirdikça alıyorsunuz. Adamlar bindikce biniyor.

Şimdi bile oyuna girmeyip 1-2 ay paket almazsanız çoğu şeyin düzelmiş olacağını göreceksiniz. Biz Türk olarak bu paketleri gerçekten alamayiz. Alacak birileri de varsa gerçekten zengin oğlu zengindir.

İyi aksamlar.

barbaros47 bunu beğendi.
  3. Bu Lili diye biri geldi , seafight iyice bozuldu. :) Hep söylüyorum hep de söylemeye dev edicem. Kardeşler su oyuna 1-2 ay para yatırmayin. Şunlara para pompalamayin. Bak nasıl paketler düşecek. Siz onlar artirdikça alıyorsunuz. Adamlar bindikce biniyor.

Şimdi bile oyuna girmeyip 1-2 ay paket almazsanız çoğu şeyin düzelmiş olacağını göreceksiniz. Biz Türk olarak bu paketleri gerçekten alamayiz. Alacak birileri de varsa gerçekten zengin oğlu zengindir.

İyi aksamlar.

Yeniçeri778 bunu beğendi.
  4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam Arkadaşlar,

Konuyla ilgili geri bildirimlerinizi topluyorum. Ben de çok şikayetçiyim. Hepsini ileteceğim. Sizlere tavsiyem Seafight'ın Resmi Discordu üzerinden de İngilizce olarak şikayetlerinizi belirtebilirsiniz.

Saygılar.

Barbarossa_03 ve Yeniçeri778 bunu beğendi.
  5. çoğu kişi gibi bende çok şaşırdım ve rahatsız oldum ancak şunu düşünün arkadaşlar oyun çok uzun zamandır fiyat güncellemesi yapmadı döviz bile 1 senede 2 katını aştı enflasyon tr de %70 den fazla oyunun ne yapmasını bekliyordunuz bu bir şirket sonuçta zarar etse tr den komple çıkar gider bu fiyatlara alışsanız iyi olur yıl başında yeni fiyatlar gelmesin diye dua edin

elinize gelecek pusulada dikkatli oy kullanın her şey güzel olabilir yada daha kötüye gidebilir

~•RasheAd06®•~BRTM bunu beğendi.
  6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

%400 zam da bence normal değil :) bunun değişmesi şart.

7. Arkadaşlar muhtemelen yeni zam oranını belirlemek için seafight bir test yapmaya karar verdi tahminimce olayı açıklamak istiyorum

1-Yeni zam oranını belirlemek için fazla para harcayan gemilerin paket fiyatlarını yükselttiler.

2-Geriye kalan yani fiyatları değişmeyen gemiler üzerinden şöyle bir istatistik yapacaklar zam gelmeyen gemilerin alım gücünü ölçmeye çalışıyorlar yani paket fiyatları değişmeyen gemiler üzerinden yapılan alışverişler üzerinden doğru bir zam oranı belirlemeye çalışacaklar.

3-Paket fiyatları değişmeyen gemiler ucuz diye bu tuzağa düşerse yani paketler benim gemimde ucuz diye alabildiği kadar paket almaya çalışırsa yeni zam oranın artmasına sebep olacaktır

4- Bu durumda yapılması gereken ise bu test bitene kadar hiç bir geminin tl ödemesi yapmaması en ufak bir paket almamasıdır

5-Aldığınız her paket yeni zam oranını belirleyecek ve bizlere tüm türk lirası ödemesi olan gemilere kesin zam olarak yansıyacaktır

6-Gemisinde paket fiyatı ucuz olan kaptanlar bu tuzağa düşerse kesin olarak söylüyorum paketler ucuz diye tüm paketleri almaya çalışırsanız %100 e yakın bir zam oranı belirlemiş olacaksınız

7-Kısacası ne kadar zam yemek istediğinizi kendiniz belirleyeceksiniz bol şanşlar

HURDACI_03 bunu beğendi.
  8. Saçmalık ötesi teoriler

~•RasheAd06®•~BRTM bunu beğendi.
  9. HACKERWARE

HACKERWARE User

fiyatı değişmeyen serverler var mı hangi serverlar indirimli

10. Sekiro™

Sekiro™ User

5 kuruş para yatırılmamış kenarda bomboş yatan 9 yıllık 5 level gemimde de fiyat artışı olmuş?

global 5deki gemimde fiyatlar aynı, yükselmemiş. sanırım sadece TR1 TR2 TR3'te artış var diğer sunucuları bilmiyorum

11. oynanmayan gemilerin istatistiğe etkisi olmasın diye onlarıda yükseltmiş olabilirler şuan test yapıldığını admin bizzat söyledi

12. TL payment diye alip yurtdışında oynayanların ekmegi ile oynanmış o yüzden gidin şuraya buraya yazın diyorlar yaapacak bir şey yok şimdi denge kuruldu

Ulukral ve _ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  13. sekerim66

sekerim66 User

Filoca 150 kişi varız. Hepimizin gemisi Full+Full velevki, fiyat srtırımına gidildi o zaman Seafight bitmiştir.

14. 2-Geriye kalan yani fiyatları değişmeyen gemiler üzerinden şöyle bir istatistik yapacaklar zam gelmeyen gemilerin alım gücünü ölçmeye çalışıyorlar yani paket fiyatları değişmeyen gemiler üzerinden yapılan alışverişler üzerinden doğru bir zam oranı belirlemeye çalışacaklar.

Buna katılmıyorum ben uzunca bir süredir tüm etkinlik paketlerini çiftter çifter satın alan biriyim hesabımda artış olmadı. Dün akşamda konudan habersiz alışverişimi yaptım eğer önümüzdeki etkinlik paketleri işime yararsa yine almayı düşünüyorum.

15. ᗩƔ८ł

ᗩƔ८ł User

knk seafight ın yaptığı bu şey gayet mantıklı bence dolar 18 tl olmuş hala 2 yıl önceki fiyattan 4-5 tl den paket fiyatları belirlemeleri mantıksız olurdu zaten

_ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  16. Senin geminde şuan fiyat artışı olmadı fakat türkiyede yaşayan ve tl ödeme yapan birçok gemide fiyatlar arttı bı durumda zaten sorun var illaki fiyatı düşük olan gemileride yükseltecekler
    Senin fiyatını yükseltirkende senin alım gücüne bakacaklar ucuz diye aldığın paketler sana kalıcı olarak zamlı dönecek bu durumda sen hala işime yarayan paketleri çiftlerim diyorsan iyi çiftle ilerleyen günlerde seafight senin gibi düşük fiyattan paket alan oyunculara sağlam kalın bir zam yapacak o zaman çiftlemeye devam edersin işine yarayan paketleri

17. 4-5 yıl önceki fiyattan bahsediyorsunda zamanında dolar euro düşükken dolar ve euro üzerinden alış veriş yapan oyuncular vardı alım gücü tr nin kat kat fazla olmasına rağmen onlara böyle zam yapılmadı örneğin 2010 da tr100 tl ye paket alırken yabancılar dövizle 150 tl ye karşılık gelen dolar euroyla alış veriş yaptı o dönem dolar 1.50 tl idi askeri ücret 600tl civarı avrupada oyunu oynayan ülkelerde en düşük gelir 1000 euro civarıydı hesap ortada kısacası bu oyunu yurt dışından oynayıp tl ödeme kullanmaya çalışanların yüzünden ortaya çıkan bir durum bu durumuda onların paymentlatı değiştirip çözerler diye düşünüyorum

18. Denizkumu

Denizkumu User

Herhangi bir ürün ile ilgili zam yapılmasının mantıklı olduğunu savunanlar var harbi millet kafayı yemiş

19. Çoğu fake hesap hocam. Oynamayan ya da yabancı oyuncuların translate yöntemiyle buraya yorum yazması gibi. hangi mantık 250 liralık paketi zar zor alırken, 1080 TL'ye çıkmasını onaylar, savunur?

barbaros47 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.