Filo Sorunu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Macellan tarafından 8 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Macellan

Macellan User

Selam,

Neredeyse 2 ay kadar bir süredir herhangi bir filoya katılamıyorum ya da kuramıyorum

Filolara katılmaya çalıştığımda aldığım hata;

Filo kurmaya çalıştığımda aldığım hata;

Yaşadığım mağduriyetin haddi hesabı yok. On adam var kullanamıyorum, müttefik-düşman çatışmasında yelken doğrultamıyorum ne ada indirimi ne de gülle tasarrufundan yararlanabiliyorum. PVE sunucuda niye oynuyorum ben bu oyunu?
    Lütfen sorunu yetkili kişilerin gözüne sokarak 3-5 bin kere falan yollayın ki görsünler ya da ne bileyim Discord üzerinden direkt olarak programcıya yollayın belki de ilgilenir.

İlettiğiniz kişiler Türkçe hata mesajlarından anlamıyor iseler İngilizce video linki;

Hesap Bilgilerim;
    Kod:
                var SemTmLocale   = 'TR';
                var SemTmAid      = '821';
                var SemTmAip      = '';
                var SemTmPpid     = '14';
                var SemTmCtype    = '0';
                var SemTmMid      = '346013153';
                var SemTmCountry  = 'TR';
                var SemTmPid      = '1351';
                var SemTmUid      = '260335';
                var SemTmIGN    = 'Macellan';
                var SemTmAit      = 'seo';
                var gtmLang       = 'tr';
                var gtmRealPayUser = 1;
                var gtmSSO        = 0;
                var gtmExternalProvider = '';
                var gtmCNAME      = 0;
                var gtmRegDate    = '1584363093';

Edit: Destek ekibine yazdım kendileri pek umursamıyor ki 2 aydır çözülmedi veya birileri aldığı paranın hakkını vermiyordur bilemiyorum.​

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyu 23 Temmuz 2020 günü rapor etmişim ve sorun üst birimler tarafından onaylanmış. Ne kadar sürer ne zaman çözülür tarzı soruların cevabını maalesef bilmiyorum. Destek ekibine yazın bilet ve hesap bilgilerinizi alıp yine rapor ettiğim yerdeki gemiler arasına ekliyeyim.

Saygılar.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Zaten sizin hesabınızı rapor etmişiz :D Kusura bakmayın. Umarız kısa sürede çözülür ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.