Fazladan Silah Yerleri

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve jonWick tarafından 18 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jonWick

jonWick User

Fazladan silah yeri veren görevleri yapmadan level alırsak daha sonra geriye dönüp o görevleri tekrar yapaabiliyor muyuz? Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? belli bir seviyeyi geçmemek gibi

2. yapılıyor biliyorum ama yapmadan cıktıhında silağ yeri az olduhu için yukarıdaki görevlerde sıkıntı yaşanıyor sebebi yukarı görevlerdeki npc ler hem canları cok yüksek senin de vuruşun düşük olduhunda sıkıntılar oluyor sen yap görevlerini al silah yerlerini yavaş git ama yüksek vur leveller nede olsa kaçmıyor gün geçtikce yapıla bilir ama önemli olanyetenekler ve kalalerde vuruş gücünü arttıran yerleri ac arkadan fazla silahyeri verenleri ac ondan sonra rahat bişekilde istedihin görevleri fazla sıkıntı yaşamadan yapabilirsin ben böyle yaparak 58 levele kadar geldim önemli olan silağ yeri yeteneklerde ve kalalerde vuruş güçünü artıran yetenek ve gemi hasar taşlarıyla pet taşları isabet ve kırıtik hasar taşları gerisi boş oyunculardada kaçınma npc dede hasar önleme aşahıya bakarak yukarı görevlerle uhraşmak daha mantıklı neden cünkü yukarılarda inci gibi vesayre şeyleri kasmak daha kolay ve ama aşahıda belirli bi levele kadar durup orada kalmakta ilerleyen günlerde dahada sıkıntılı olur aşahılarda kasacahın günlük tahmini inci gibi vesayre şeyler 3 bilemedin 5 mil gibi koca gün boyunca kasmakla uhraş verirken yukarıda kimseye bülaşmadıhında günlük 50 mil yakın belkide geminin gücüne göre daha fazlada inci kasabilirsin yukarıdaki günlük görevleride yaptıhındada hem gerekli olan malzemeleride toplaya bilirsin ve dahada hızlı gelişim sahlaya bilirsin aşahılarda takılmak sana fazla bişey kazandırmaz diye düşünüyorum

jonWick bunu beğendi.
  3. jonWick

jonWick User

o halde seviye atlayacağım , Cevabınız için çok teşekkür ederim

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Fazladan silah yeri veren görevler seviye atlasanız da yapılıyor olması lazım, ayrıca geminizde bulunabilecek maksimum fazladan silah yeri sayısı 46 şu an için daha fazla alamıyorsunuz, görevlerinizi ona göre yapabilirsiniz.

Saygılarımla.

jonWick bunu beğendi.
  5. -b.kiler-

-b.kiler- User

666 oluyor max ona göre hesap et uçurumsuz lig bufsuz

jonWick bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.