Fazladan Silah Yerleri Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve OTYKEN tarafından 20 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OTYKEN

OTYKEN User

Merhaba iyi akşamlar bir şey sormak istiyorum bu fazladan silah yerleri hakkında bilindiği üzere maksimum alabileceğimiz silah yeri ekstrada 46 fakat bu bende 42 şuan da 4 tane eksik var ve bu 4 eksiği tamamlamak için 60 lvl olmak gerekiyor anladığım kadarıyla şu an 52'yim. Bunu level 60 yapmadan tamamlama gibi bir durum söz konusu mevcut mu eski konularda bahsediliyor çünkü lvl 60 olmadan da o 4 yeri açabilme gibi şeyler. Şu an aktif mi bu durum yani ben 52 lvl kende fazladan silah yeri 46 yapabilir miyim Atlantis görevlerini yaptım açtım

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

30 seviye üzeri görev vericilere bakın eğer yapmadığınız silah yeri veren görevler varsa oradan tamamlayabilirsiniz, görevleri yapmışsanız eksik silah yerlerini seviye atlayarak tamamlayabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.