Fazladan Silah Yeri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve LORD|V tarafından 14 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. LORD|V

LORD|V User

Selamlar bugün farkettim leveli benden daha düşük bir geminin 41 olmasına rağmen benim neden 27 acaba? Görsel ekliyorum. Açılacak top yerim 7 kaldı sadece ama onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum.

Edit=Yabancı bir forumdaki linke göre tam olarak en fazla 41 oluyormuş zaten. Benim neden eksik ve nasıl yükseltebilirim?

Son düzenlenen: 14 Ocak 2024
  2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Seviye yükseldikçe fazladan silah yeri alıyorsunuz, sınav yapmanız lazım.

Saygılar.

LORD|V bunu beğendi.
  3. LORD|V

LORD|V User

Doğrudur fakat zaten 51 levelim çoktan tamamlanmasını gerekiyordu diye düşünüyorum. Benden çok daha düşük levele sahip birinin 41 iken benim nasıl 27 de kalıyor anlam veremedim. Belli bir görev falan mı yapmam gerekiyor nasıl ulaşabilirim bu bilgilere?

4. ShaDe.

O zaman fazladan silah yeri veren görevleri yapmamış olabilirsiniz, 38/1 güvenli limandaki görev vericilere bakabilirsiniz, ayrıca vovoi haritasındaki görev vericilere bakınız.

Saygılar.

LORD|V bunu beğendi.
  5. LORD|V

LORD|V User

Tamamdır çok teşekkür ediyorum en kısa sürede bakacağım.

6. ShaDe.

Rica ederim,

İyi oyunlar dilerim. :)

LORD|V bunu beğendi.
  7. LORD|V

LORD|V User

Gerçekten dediğiniz gibi sanırım görevleri yapmamışım es geçmişim :)

8. ShaDe.

Evet bu görevleri yapmanız gerekiyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.