Fazladan Silah Yeri Hk.

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BEYOĞLU2 tarafından 18 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Merhaba,

Güvenli Liman 9'da Nadim Latif'ten aldığım görevlerde fazladan silah yeri veriyor fakat görevi tamamlayıp teslim ettikten sonra sadece tecrübe puanını veriyor. Fazladan Silah Yeri neden verilmiyor bilgi verebilir misiniz?

İyi Çalışmalar Dilerim.

2. zamanında o görevden silah yeri temin etmişsinizdir bundan dolayı sadece tp alıyorsunuz.

3. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Zannetmiyorum. 55 levelden 59 level kadar olan silah yerlerini de vermedi aynı şekilde.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Depoda fazladan silah yeri kaç gösteriyor acaba?

5. sansar6161

sansar6161 User

sabah bendede oldu bug o sonra görevleri prenses zehraya atıyor

6. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Silah yeri 280 gözüküyor. Fazladan silah yeri 46 gözüküyor.

7. ShaDe.

46 silah yerinden fazlasını alamıyorsunuz sınır var.

8. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Bugün bir arkadaşım ile bufflar herşey aynı o aldı ve 694 top yeri var benim 689 top yerim var. Güvenli liman 9 dan görevleri yapmadan önce top yerlerimiz aynı idi. Ayrıca 55 59 level arası hakkımız olan top yerini neden alamıyoruz. Böyle bir hak verilmiş ise neden sınırlama koyuluyor.

9. ShaDe.

Kalytrondaki buffları aldınız mı?

10. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Evet iki buff da mevcut şuan. Çok ilginç ve şaşırdım. ayrıca 55-59 arası level sınavlarındaki top yerleri de verilmedi.

11. ShaDe.

Arkadaşınızda eksik olan fazladan silah yerleri olabilir o zaman veya gemileriniz aynı lig buffına sahip olmayabilir.

12. ShaDe.

Bahsettiğim gibi 46 silah yeriniz varsa alamıyorsunuz herhangi bir top yeri.

13. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Arkadaşımda manta lig buff ı var bende de var, kalytron var bende de var, haritaların verdiği top yerleri var bende de var, fazla bişey yok anlam veremiyorum. Güvenli limanda ki görevleri yapıp top yeri alabiliyorken ben neden alamıyorum. Görevden önce 689 topu var 694 topu oldu.

14. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Ayrıca oyunda verilen top yerleri 46 olarak sabit kalmamalı. görevler var ve yapılıyorsa o hakkı da verilmeli.

15. ShaDe.

Şu an için sınır var, değişiklik olduğu takdirde daha fazla top yeri alınabilir ancak.

16. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Peki değişiklik olduğunda 55-60 arası yapılmış olan sınavlarda verilmeyen top yerleri verilecek mi ?

17. ShaDe.

Onunla ilgili bir bilgi gelmedi, değişiklik olursa her oyuncu için aynı şekilde olur dolayısıyla bir kaybınız olacağını zannetmiyorum.

BEYOĞLU2 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.