Farklı Modlara İsim verme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve korsan7221 tarafından 12 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. korsan7221

korsan7221 User

Merhaba herkese videolarda görüyorum adamın kasılma için farklı savaş için farklı tamir için farklı modları var unları nereden yapıyoruz mesela kasılmaya tıkladığında kaleler değişiyor ayarlamaya göre tamire basınca değişiyor yeni ön ayar diye bir yer var galiba oradan yapılıyor ama orada da isim veremiyorum Savaş kasılma diye tıklayınca yeni ön ayar1 oluyor ismi bu konu hakkında bilgisi olan varmı

2. Tamam o ön ayar1 yazan yere tıkla ortasına isim değişiyor oradan

3. Hazir konusu acilmisken benim de bi sorum var. On ayar nasil silicez yanlislikla cok actim.

4. Hazir konusu acilmisken benim de bi sorum var. On ayar nasil silicez yanlislikla cok actim.

5. Valla silinmiyor sanırım bunu önermek lazım ve saha kolay bir kısayolu olmalı

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Ön ayarın üstüne iki kez tıklayıp isim değişip enter tuşuna basmanız gerekiyor.

Saygılar.

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selamlar,

Maalesef ön ayar silinemiyor.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.