fantom labirenti

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ekspres..... tarafından 27 Ekim 2025 15:27 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. bu haritayı nasıl biterecegğiz sıstemler cok fazla vuruyor bitirilmiyotr

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Daha önce soran arkadaşlarımıza söylediğim gibi kırmızı halkaya temas etmemeniz gerekli dot hasarı birikmemesi için, sonrasında hareket eden turuncu halkaların arasından npcleri vurabilirsiniz. Canınız azaldığı takdirde köşeye geçip tamir olabilirsiniz.

Saygılarımla.

3. tektabanca

tektabanca User

çok basit sistemi var aslında her seferde tek deneme de bitiyor

4. nasıl basit acklarmsın

5. koLay geLsin ama beni harbi oyundan sohuttunuz 13 senedir oynuyorum zindan rehberiymiş bu nedir gardaşım etkinlik başladı başlıyalı onlan uhraşıyorum 11 ci dalgada kaldım harbi bunaldım bunalllllldııııımmmmmmmm paket alcaktım delikanlı gibi ulan dedim habınamı para yatıracam daha oynuyasım geliyorsa eve gitmek nasip olmasın nedir bu kadar zorluk millet ehlenecekmi sıkıntımı yaşıycaz

6. kaptanları geliştirin darbeniz az kaldığında köşeye gidip şifacıya kendini tamir ettir. 15 e kadar kolaylıkla gelirsin.