Fang Weisheng 31/1

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve BlackReaper tarafından 4 Temmuz 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu npcden görev almam gerekiyor fakat üzerine tıkladığımda "Görev vericinin şu an senin için yeni bir göevi yok. Daha sonra tekrar dene." şeklinde bir yazıyla karşılaşıyorum. Yeni 31 level oldum, ilk görevimi yaptım fakat sıradakini almaya çalışırken oyun 9.30 bakımına girdi ve o saatten beri görev alamıyorum.

2. Biraz önce kendi kendime denerken geçici bir çözüm buldum, başkasının da faydalanmasını isterim. Görev vericinin yanındayken görevler kısmına tıkladığımızda alt kısımda alınabilir görevler kısmında beliriyor ve o şekilde bugu düzeltebiliyoruz sanırım. Eskiden de 22/2 haritasının tam ortasında bunu yaptığımızda normalde alamadığımız görevler açılıyordu fakat yakın zamanda fixlendi sanırsam. İyi forumlar. Kilitleyebilirsiniz.

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.