Exe Dosyası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Battlestar_Samet tarafından 8 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba resmi duyurulardaki dediğiniz exe dosyasını indirdik ama oyuna giremiyoruz thank you for your support yazıyor sadece

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sunucular yeniden başlatıldıktan sonra bir daha deneyin.

3. #dasboot

#dasboot User

Slm
    istemciden ya da tarayıcıdan giremiyorum exe file indirdim denedim yok sımdı ben oyun oynayamacakmıyım?
    Your browser does not support any of the required graphics API for this content.

4. Oyun çok kötü işlemciden oynanacak dendi oynuyoruz şimdi de unity'yi denettiriyorsunuz çok kötü grafikler çok fazla hata var savaş oyunu barbie oyunu değil yavaş vs yani kesin çözüm getirilirse çok sevinirim tr serverini komple bu şekilde kaybedersiniz.

5. Your browser does not support any of the required graphics API for this content. bu reis yeter da oyuna gıremez olduk

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorunları iletiyoruz. İstemci en fazla 1-2 saat için kapatıldı. Bu süre zarfında exe dosyasını indirmeniz, programcılarımıza CPU bilgilerinizi gönderiyor ki bu da sorunları çözmelerine yardım edecek. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.