etkinlik

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Serhat*Reis.! tarafından 11 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu etkinlikten sonra gelecek olan etkinlik ne acaba

2. SiyahSekiz

SiyahSekiz User

Discord'a girebiliyorsanız Seafight'ın discord sunucusundan veyahut oyunda ana sayfada haberler kısmından en son seçenek forumlarda etkinlik kısmını takip ederseniz bildirimi gelir.

3. orayı biliyorum da aktif olacak etkinliği soruyorum bende

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bugün yağmacı etkinliği, 14 Kasım'da da Başkorsanlar etkinliği gelecek.

Saygılarımla.

5. SiyahSekiz

SiyahSekiz User

VPN ile discorda girersen ilk orada paylaşıyorlar

6. Etkinlik anahtarlarını alamıyor muyuz güllede yok

7. ShaDe.

Yağmacı etkinliğinde alınamıyor.

8. Magnolia

Magnolia User

Şu etkinliklerle markete nelerin geleceği, etkinlik başladığında cephane ve anahtar alıp alamayacağımızı etkinlik sayfasında ki bildirilerde de paylaşır mısınız ? Eski oyuncuların hepsi biliyor ona göre hazırlanıyor fakat biz bilmiyoruz ve devamlı geri kalıyoruz. Teşekkürler

9. ShaDe.

Yağmacı günleri ve Bağımsızlık günleri gibi düzenli gelen etkinliklerinde pazarda pek bir şey olmuyor, yıllık tekrar eden etkinliklerin marketlerinde cephane, buff ve diğer nesneleri bulabilirsiniz.

10. sayın shade belkide yanlış yere yazıyorum kusura bakmayın lütfen yetkililere iletirseniz 58.59 level görevinde 3x Kıymıkkafa Fırkateyni Amirali Batır. diye bir görev bulunmakta lütfen bu tarz görevleri 3 tane istemek yerine hasar görevi olarak cevirsinler 2 aydır bu görevle uğraşıyoruz 3 tane kese bilmek için ya 1 tane yapsınlaar yadar hasar darbe görevi yapsınlar rica ediyorum bizlerede yazık bu tarz görevleri yapanlar 700 binle 800.900 bin vuranlar rahat bir şekilde yapabilirler ama bizim için bu bunlar gibi görevler bizlerin kabusu gibi 2 aydır bir görevde takıldık kaldıkzaten haritalardada fazla bulunmamakta bu fırkateyn bir de 3 tane istemesi bizim için mucuze bişey artık yorulduk ve bu görev bizler gibi gemileri oyundan soğutmakta lutfen bu konu hakkında gerekli mercıhlerle görüşün yoksa level atlamak bile bizim için hayel olucak teşekkürler iyi görevler

11. ShaDe.

Selam,

Tabii konuyu ileterim.

İyi oyunlar, saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.