etkinlik marketindeki dere topları

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Nihil tarafından 27 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nihil

Nihil User

merhaba güç ve zafer etkinliği marketine sabah girdim 100 tane derebeyi 6 sv top vardı. sonra alırım diyip çıktım. tekrar hesaba girdim. birkaç defa. ama hiçbir şekilde tekrar göremedim o topları. hesap aynı hesap aynı gemi. neden yok oldular birden?

Subutay bunu beğendi.
  2. Subutay

Subutay User

Merhaba, bu konuda tam bir bilgim yok ancak belirli saat aralıklarında ya da 24 saatte bir gelen pazar muhabbeti vardı.

İsterseniz biraz bekleyin, hangi sunucuda oynuyorsanız diğer oyunculara da bir danışın etkinlik görevlerini yapmanıza rağmen onlar görebiliyor fakat siz göremiyorsanız supporta danışın.

Nihil bunu beğendi.
  3. Nihil

Nihil User

global 7de oynuyorum chatte sordum 2 kere ama kimsenin bilgisi yoktu. bilgisi olan açıklayabilirse nasıl ne şartlarda markete geleceğini sevinirim. teşekkür ederim.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorun devam ediyor mu görebildiniz mi tekrar?

5. dobby-93

dobby-93 User

Sorun devam ediyor sayın adminim. Ben de göremiyorum topları.

6. *MV1*

*MV1* User

bende göremiyorum

7. ShaDe.

Tamamdır, rapor ettim problemi.

8. ShaDe.

Etkinlik görevlerini tamamlamanız gerekiyor topları alabilmeniz için. Görevin ismi "Delilik" sanırım direkt çevirisi o ise.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.