Etkinlik Kodları

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Eray966 tarafından 9 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eray966

Eray966 User

Etkinlik kodları artık mail'e geliyormuş. Bu haberi alana kadar bende bülten kapalıydı, şimdi açtım henüz Anneler Günü kodu gelmedi. Acaba bu etkinlik başlamadan evvel mi bülteni açmalıydım? Eğer öyleyse yetkili bir kişi bir seferliğine mahsus bana etkinliğin kodunu yollayabilir mi?

Bir de bundan bir-iki ay evvel ben de indirim kuponu vardı şimdi baktım yok olmuş. Şimdi ben bu indirim kuponunu kullanmak istiyorum o kuponu geri getirmem mümkün mü acaba?

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Anneler günü için etkinlik kodu geldiğini nereden öğrendiniz?

3. Eray966

Eray966 User

Her etkinlikte geldiği için bu etkinlikte de gelmiştir diye düşündüm, bir yerde okumadım.

4. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Şuanda etkinlik kodu yayınlanmamıştır.

Saygılarımla.

5. SF2019RIFT yayınlandı be hocam kaç dk oldu

6. Menetli

Menetli Guest

Evet 15 dk önce yayınlanmış:)

7. ama buda enneler günü ile ilgili kod değil yanlış kod yazmışlar sizinkiler o_Oo_O

8. ozican2525

ozican2525 User

Anneler günü gibi kısa etkinliklerde oyun kod göndermiyor.Genel olarak uzun süreli veya özel bir anlamı olan günlerde kod geliyor.

.[FIRAT]. bunu beğendi.

9. hocam göndermiyor diyorsunuzda satış yapmayı çok iyi biliyorlar ama

10. kodu kullandım hiç anahtar vermedi arkadaş etkinlik anahtarı almış bu neden ?

11. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Verilen kod Büyük Uçurumlar sistemi içindir. Etkinlik kodu henüz verilemdi.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.